كارگاه الكتروفیزیولوژی درحوزه علوم اعصاب شناختی برگزار می گردد

كارگاه الكتروفیزیولوژی درحوزه علوم اعصاب شناختی برگزار می گردد

خاتون یار: تهران-گروه فیزیولوژی دانشگاه تربیت مدرس با حمایت ستاد توسعه علوم و فن آوری های شناختی اردیبهشت سال آینده كارگاه تخصصی الكتروفیزیولوژی ؛پچ كلمپ؛ در حوزه علوم اعصاب شناختی در تهران برگزار می نماید.


به گزارش روز شنبه گروه علمی ایرنا، حسین عزیزی با اشاره به اهمیت این گارگاه اظهار داشت: تكنیك (patch clamp) 'پچ كلمپ' امكان مطالعه حوزه علوم اعصاب شناختی در سطح یك سلول مغزی را برای دانشمندان امكان پذیر كرده است و ابداع كنندگان این تكنیك موفق به دریافت جایزه نوبل شدند.
كارشناس ارشد گروه پژوهش، فن آوری و زیرساخت ستاد علوم شناختی اضافه كرد: با این تكنیك می توان تغییرات الكتریكی نورون های مغز را مورد بررسی و مطالعه قرار داد و یكی از خصوصیت های آن تولید پتانسیل عمل زبان ارتباطی نورون های مغزی با یكدیگر می باشد.
عزیزی اضافه كرد: در بعضی از اختلالات شناختی در مغز، تغییراتی در خصوصیت های الكتریكی سلول ها رخ می دهد كه با استفاده از تكنیك 'پچ كلمپ' می توان تاثیر داروها و مواد را در سطح یك سلول مورد مطالعه قرار داد.
به گفته این عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس، كنكاش و مطالعات تحقیقی در ارتباط با خیلی از اعمال شناختی نیازمند مكانیسم ها و زیرساخت های بسیار است و برخورداری از محققان خبره و با تجربه و همینطور تجهیزات در حوزه الكتروفیزیولوژی ضروری می باشد.
وی خاطرنشان كرد: برای توسعه زیرساخت ابزارهای الكتروفیزیولوژی در كشور، در سال های اخیر كمك های فراوانی از جانب ستاد علوم شناختی صورت گرفته است و چندین مركز دانشگاهی با حمایت های این ستاد توانسته اند بسیار كارآمدتر از قبل به چنین امكاناتی مجهز شوند.
عزیزی اضافه كرد: درحال حاضر چندین مركز در كشور به تجهیزات و امكانات الكترو فیزیولوژی 'پچ كلمپ' مجهز هستندكه كار با این تكنیك نیازمند تجربه و تخصص بالایی دارد.
وی خاطرنشان كرد: به منظور افزایش بهره وری از چنین تجهیزات ارزشمندی، به هم اندیشی اساتید و خبرگان این حوزه نیاز است و در این كارگاه تخصصی اساتید داخلی و خارجی آخرین تجربیات و دانش خویش را در زمینه امكان مطالعه حوزه علوم اعصاب شناختی در سطح یك سلول مغزی در اختیار محققان و علاقه مندان قرار می دهند.
وی اظهار داشت: در این كارگاه تخصصی حدود 70 نفر از دانشجویان دكتری، پسادكتری و استادیاران جوان زیر نظر اساتید مجرب حوزه الكتروفیزیولوژی از دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی و پروفسور 'السدر گیب' استاد دانشگاه UCL لندن به مدت پنج روز از شانزدهم تا بیستم اردیبهشت ماه به صورت نظریه و عملی آموزش می بینند.
علمی*9031*2017


1396/12/19
17:29:43
5.0 / 5
5156
تگهای خبر: علمی , مغز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان