رئیس سازمان بهزیستی كشور تاكید كرد

نقش 75 درصدی سلامت روانی، معنوی و اجتماعی در سلامت افراد

نقش 75 درصدی سلامت روانی، معنوی و اجتماعی در سلامت افراد

به گزارش خاتون یار، رییس سازمان بهزیستی کشور با اعلان اینکه بر طبق تجارب علمی و گفته اندیشمندان امروز در عرصه سلامت، نقش سلامت روانی، معنوی و اجتماعی دست کم 75 درصد است، اظهار داشت: با واپس ماندگی ساختاری -اداری در عرصه سلامت روانی مواجهیم؛ به این معنا که به میزانی که پذیرفته ایم سلامت روانی و اجتماعی نقش 75 درصدی در عرصه سلامت دارد، اما ساختار، اختیار و اعتبار به میزانی که برای بحث زیستی داشتیم، مستقر نکرده ایم.


به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، سیدجواد حسینی در همایش روز روانشناس و مشاور، با اعلان اینکه سیستم سلامت امروز در دنیا پذیرفته شده و دارای حداقل چهار بعد سلامت زیستی، سلامت روانی، سلامت معنوی و سلامت اجتماعی است، اظهار داشت: بر طبق تجارب علمی و گفته اندیشمندان امروز در عرصه سلامت، نقش سلامت روانی، معنوی و اجتماعی دست کم ۷۵ درصد است. خوشحالیم که در دنیا نظام مدیریتی، اداری، ساختاری و اعتباری نسبتاً مناسبی را در دنیا و در جامعه ایران در قالب نظام شبکه، بیمارستان ها، وزارت بهداشت و درمان، پرستاری، مامایی و لابراتوار ها مستقر کرده ایم، اما با واپس ماندگی ساختاری -اداری در عرصه سلامت روانی مواجهیم؛ به این معنا که به میزانی که پذیرفته ایم سلامت روانی و اجتماعی نقش ۷۵ درصدی در عرصه سلامت دارد، اما ساختار، اختیار و اعتبار به میزانی که برای بحث زیستی داشتیم، مستقر نکرده ایم و این یک واقعیت است که باید به آن بپردازیم.

رییس سازمان بهزیستی کشور اضافه کرد: امروز بر کسی پوشیده نیست که چقدر نظام اجتماعی و تحولات ناشی از آن، به خدمات حرفه ای، دانشی و تجربی روانشناختی نیازمند است.

وی با اشاره به این که روحیه جامعه جهانی و جامعه ایران خصوصاً در پساکرونا، به سوی جامعه ای رفته است که می توان آنرا جامعه طوفانی نام نهاد، اظهار داشت: برای جامعه طوفانی می توان چند مولفه شمرد؛ جامعه طوفانی، جامعه ای است که سرعت دگرگونی ها در آن بسیار بالاست. جامعه طوفانی جامعه ای است که عمق دگرگونی ها بنیادین است و نه سطحی. جامعه طوفانی جامعه ای است که همه ابعاد جامعه را دگرگونی ها در بر گیرد. جامعه طوفانی جامعه ای است که دگرگونی ها، ابهام آمیز است. جامعه طوفانی، جامعه ای است که علاوه بر سرعت و عمق و ابهام، دگرگونی ها غافلگیرکننده است.

حسینی اشاره کرد: به جهت اینکه این دگرگونی های تند، بنیادی، همه جانبه، مبهم و غافلگیرکننده ما را غافلگیر نکند، بالاتر از هر چیز به گسترش تفکر روانشناسی نیازمندیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اشاره کرد: سازمان بهزیستی به عنوان مامور سلامت اجتماعی باید قدرت و قوت ساختاری پیدا کند تا بتواند اورژانس اجتماعی خودرا در پهنه کشور بگستراند، حال حدود ۳۸۰ اورژانس اجتماعی داریم، اما لطمه های اجتماعی و مداخلات حرفه ای و روانشناختی به ۳۸۰ اورژانس اجتماعی نیاز دارد؟.

وی تصریح کرد: یکی از رسالت هایمان این است که بتوانیم مسئله ترویج روانشناختی را در جامعه ایران، در سطوح برنامه ریزی و افکار عمومی به مسئله اجتماعی تبدیل نماییم. تا مسئله بودن یک مسئله را به ذهن برنامه نویسان انتقال ندهیم، در نظام برنامه ریزی و بودجه، در ساختار و اعتبار و اختیار ریزش نمی کند.




منبع:

0.0 از 5
13
1404/02/10
10:05:42
تگهای خبر: بیمار , خدمات , درمان , روانشناس
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان
با خاتون یار، دانش و آگاهی خود را در زمینه‌های مختلف افزایش دهید و از آخرین ترندها و نکات کاربردی برای داشتن زندگی شادتر و موفق‌تر بهره‌مند شوید