نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی:

بیمه سرمایه قطعی و ضروری برای همه جوانان است

بیمه سرمایه قطعی و ضروری برای همه جوانان است

به گزارش خاتون یار، مشهد ـ نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی اظهار داشت: بیمه سرمایه قطعی و نیاز ضروری برای همه جوانان است که بعضی ها از کارگران جوان و روزمزد تعهد می گیرند که خواهان بیمه نیستند، این کار خیانت بزرگ است.



به گزارش خاتون یار به نقل از مهر، آیت الله سید احمد علم الهدی در آئین تجلیل از جوانان برتر استان که بامداد شنبه به میزبانی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی برگزار شد، ضمن اشاره به فرارسیدن سالروز ولادت حضرت علی اکبر (س) با اشاره به اینکه مسئله بیمه یک سرمایه قطعی و ضروری برای همه جوانان است، اظهار نمود: بنده قبل تر هم در جریان مسئله بیمه در خطبه های نماز جمعه به این مورد اشاره کرده بودم. این هایی که از کارگران جوان و روزمزد، برگه سفیدامضا می گیرند تا تعهد دهند که خواهان بیمه نیستند، این یک خیانت بزرگ است و این قرارداد هیچ گاه مشروعیت ندارد برای اینکه جوان در دوره جوانی استعدادهایی دارد تا همه دوران های زندگی او را اداره کند و زمانی که دوران کهن سالی او فرارسید، باید از سرمایه ای استفاده نماید که در دوران جوانی اندوخته است.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی بیان نمود: حضرت علی اکبر (س) در بصیرت کم نظیر بودند و حتی در میان شهدای کربلا و در قیاس با شخصیت های برجسته ای نظیر قمر بنی هاشم (س) که اسوه بصیرت محسوب می شوند، بصیرت این جوان رشید است که به چشم می آید و او را از همه متمایز می کند.
وی ضمن تشریح خصوصیت های روحی، معنوی و فکری حضرت علی اکبر (س) بعنوان الگوی یک جوان مسلمان اضافه کرد: خاصیت دوم حضرت در نشاط و جوانی فوق العاده اش بود و بعد از این هم همگان علی اکبر (س) را به شجاعت و قدرت فوق العاده اش می شناختند. این سه خصوصیت در حد یک سرمایه باارزش برای کمال و ترقی در همه زمینه ها مطرح است و رمزهای تعالی و پیشرفت هر جوان به حساب می آید.
آیت الله علم الهدی تصریح کرد: مشکل ما در ارتباط با نسل جوان در ارتباط با عدم شناخت عرصه جوانی است. امروز ما می توانیم درک نماییم که در دوره جوانی چه داشتیم و در همه عرصه ها چه امکاناتی برای ما فراهم بود. جوان از نظر نیروی جسمانی، یک سرزندگی خاصی دارد که در دوره فرتوتی و پیری، این توان برای انسان باقی نمی ماند اما همه چیز منحصر در نیروی جسمانی نیست.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی افزود: نیروی جسمانی برای کار است درحالی که سرمایه اصلی زندگی ما در دوره جوانی در ارتباط با نشاط جوانی است؛ یعنی همان مسئله ای که مغز را به کار می گیرد تا خلاقیت شکوفا شود و مسیر رشد برای انسان سریع تر از همیشه سپری شود. با این وجود، همین نشاط دوره جوانی اگر در خدمت شهوات و امیال نفسانی قرار بگیرد، سرمایه های ذاتی او برای تعالی و رشد را به آتش می کشد.
وی ورزش را یکی از مسائلی دانست که می تواند نشاط جوان را مدیریت کند و اضافه کرد: در ورزش، انگیزه های حرکتی جوان که نیاز دارد ارضا شود، به درستی تخلیه می شود و اینجاست که نشاط جوان در عرصه های علمی و معنوی، زمینه ارتقای دانش و بینش او را فراهم می آورد.
آیت الله علم الهدی با اشاره به اینکه تعبیر ورزش بعنوان تربیت بدنی، به معنای تنزل جایگاه آنست، اظهار داشت: آن هایی که ورزش را تربیت بدنی خواندند و آنرا منحصر در رشد قدرت جسمانی جوان دانستند، بزرگ ترین خیانت را به این عرصه مقدس صورت دادند برای اینکه تربیت بدنی جزئی از ورزش است و ورزش به معنای عملی در جهت ورزیدگی، سبب رشد و تعالی انسان در تمامی زمینه های جسمانی و معنوی می شود.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با انتقاد از کم توجهی حوزه های علمیه به ورزش قهرمانی خاطرنشان کرد: یکی از چالش های ما در زمینه های علمیه آنست که از گذشته تا حالا ورزش بعنوان یک اصل مطرح نبوده و همچنان هم این مبنای غلط وجود دارد. برخی افراد در زمینه ها هنوز هم با عرصه ورزش قهرمانی مخالف هستند و آنرا مغایر با تحصیل طلاب می دانند درحالی که بنده از اساس با این نظر مخالفم و معتقدم که ورزش همگانی جدی گرفته خواهد شد درصورتی که شما از ورزش قهرمانی حمایت کنید.
مسئولان، مکلف به پشتیبانی از جوانان هستند
وی خاطرنشان کرد: توجه مطلق به مسائل دنیوی همگی برای جوان لطمه زا هستند اما بیش از همه، مسئله رفاقت های نابجاست که زمینه ساز انحراف و خسران جوان را فراهم می آورد. رفاقت فقط محدود به یک عمل نیست و می تواند سرتاسر زندگی افراد را تحت الشعاع قرار دهد. آدم کشی فقط به این نیست که قلب و مغز و اعضا و جوارح حیاتی او را هدف قرار دهند بلکه گاهی اوقات، خیلی از افراد در فضاهای نامناسب و ارتباطات نابجا بگونه ای کشته می شوند که باقی عمر آنها تفاوتی با مرگ ندارد.
آیت الله علم الهدی ابراز کرد: این مسائل به خاطر مراقبت نکردن برادر یا خواهر مسئولی اتفاق می افتد که باید مراقبت می کردند. گاهی اوقات امکان دارد فردی را مواخذه کنند که چرا کاری را انجام داده است. با این وجود، بازخواست مسئولان از قسم دیگری است و آنها مورد سوال قرار می گیرند از کارهایی که انجام نداده اند؛ این سهل انگاری ها در انجام دادن امور به شیوه جهادی موجب انحراف جوانی می شود که این آقا یا خانم مسئول، عامل و مسبب آن خواهد بود.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی در تشریح خصوصیت شجاعت و جسارت بعنوان سومین خاصیت عام دوره جوانی خاطرنشان کرد: جوانی که مشاهده می کند عده ای قصد دارند تا کشور را به هم بریزند اما بازهم به میدان می آید، به چشم خود مشاهده می کند که برادر او را زمین زدند و تکه تکه کردند اما بازهم جرئت می کند و در دفاع از دین خدا پا پس نمی کشد، این رشادت از جنس همان جسارت و شجاعت علی اکبری (س) است و در این راستا، این شهدای امنیت و خصوصاً دو جوان عالی قدری که اخیراً در شهر امام رضا (ع) به شهادت رسیدند، مصداق و تجلی این بصیرت، نشاط و رشادت علی اکبری (س) بودند.
وی در ادامه سخنان خود تاکید کرد: برادران و خواهران، این را بدانید که خداوند متعال ما را آفریده تا بتوانیم به همه کمالات و پیشرفت ها برسیم و سرمایه های خودرا در خدمت تعالی قرار دهد. سرمایه های جوانی هم از این قاعده مستثنی نیستند و باید در خدمت حال و آینده جوان باشند.

1401/12/15
12:56:51
0.0 / 5
293
تگهای خبر: خواهر , زندگی , علمی , قلب
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان