محلول آب نمک از گسترش ویروس کرونا جلوگیری می کند؟

محلول آب نمک از گسترش ویروس کرونا جلوگیری می کند؟

به گزارش خاتون یار خراسان رضوی محققان برزیلی اعلام نمودند که محلول آب نمک امکان دارد حرکت ویروس سارس-کوو-۲ به ریه ها را آهسته کند.


به نقل از یو اس نیوز، آب نمک نمی تواند از تکثیر ویروس جلوگیری نماید و یا محافظت کامل در مقابل عفونت یا درمان کووید-۱۹ عرضه نماید اما می تواند روند گسترش آنرا آهسته کند.
کریستیان گوزو، پروفسور میکروبیولوژی موسسه علوم زیست پزشکی دانشگاه سائوپائولو اظهار نمود: نمک تنها چاره این مورد نیست و باید در چند روز اول بعد از عفونت مورد استفاده قرار گیرد.
در این مطالعه، محلول نمکی کلرید سدیم ۱.۱ درصد در آزمایش سلول های ریه آلوده در آزمایشگاه، تکرار ویروس را تا ۸۸ درصد کم کرد.
وی اظهار داشت: کاهش تکثیر ویروسی به معنای کاهش شدت بیماری و پاسخ التهابی است. کووید-۱۹ یک بیماری پیچیده شامل مراحل تکثیر ویروسی است و سالین هیپرتونیک (اسپری آب نمک غلیظ) می تواند آنرا درمان کند اما التهاب سیستمیک بسیار گسترده تر است و می تواند شدید باشد و منجر به عوارض گوناگونی در اندام های مختلف شود.
محققان معتقدند، اگر این راهبرد در آزمایش بالینی موثر واقع شود می تواند به توسعه روش های جدیدی برای پیشگیری یا درمان کووید-۱۹منجر شود.
وی اضافه کرد: با عنایت به شدت بیماری همه گیر بر این باور هستیم که توسعه این تحقیقات با انجام آزمایش های بالینی به منظور بررسی اثربخشی استفاده از اسپری طراحی شده به پیشگیری از گسترش ویروس در افراد آلوده و کاهش احتمال التهاب شدیدتر کمک خواهد نمود.
گوزو اظهار داشت: این روش بسیار ساده و ارزان است. این دارو قبلا برای جلوگیری از سایر بیماری های تنفسی استفاده شده است و می تواند با کاهش بار ویروسی شدت کووید-۱۹ را هم به حداقل برساند.
وی خاطرنشان کرد: این روش می تواند بدون جایگزینی استفاده از ماسک صورت، فاصله گذاری اجتماعی و واکسیناسیون به پروتکلهای ایمنی اضافه شود.
گوزو تصریح کرد: اگر اثربخشی آن در آزمایش های بالینی تایید گردد می تواند تکثیر ویروس را در بینی و گلو کم کند.
محققان سفارش می کنند که محلول نمک را میتوان به دو روش آزمایش کرد. یکی اسپری بینی مانند آنهایی که در داروخانه ها یافت می شوند و می تواند توسط کارکنان مراقبت های بهداشتی خط مقدم یا سایر افرادی که به شدت در معرض این ویروس هستند استفاده گردد و راه دیگر استنشاق یا استفاده از آن به روشی پیچیده تر در ریه هاست.
این یافته ها اخیرا در مجله ACS Pharmacology & Translational Science به صورت آنلاین انتشار یافته است.



1400/07/03
10:17:34
0.0 / 5
982
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , تحقیقات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان