رییس دانشگاه شریف مطرح كرد

بخش عرضه فناوری پیشرفت خوبی دارد

بخش عرضه فناوری پیشرفت خوبی دارد

به گزارش خاتون یار رئیس دانشگاه صنعتی شریف با تاكید بر ضرورت عرضه محصولات فناورانه، اظهار داشت: بخش عرضه فناوری در كشور پیشرفت خوبی را داشته، اما تقاضای بازار برای جذب این فناوری، رشد چندانی نداشته و باید این احساس در صنعت ایجاد شود كه باید برای حل مسائل خود به دانشگاه رجوع كند.


به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، محمود فتوحی امروز در همایش پژوهش كمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به اینكه باید تلاش نماییم سیاست های مناسبی را برای افزایش تقاضای بازار برای ارتباط با دانشگاه اتخاذ نماییم، اضافه كرد: دانشگاه شریف پتانسیل های زیادی را برای این مورد دارد.

وی با بیان آمادگی دانشگاه صنعتی شریف برای هرگونه همكاری با كمیته امداد (ره)، اظهار نمود: چون كه آموزش عالی می تواند پیشرفت كشور را در تمام حوزه ها تامین كند. امروزه انتظار می رود كه دانشگاه ها در مأموریت های وسیع تر، معضلات فرهنگی، اقتصادی و صنعتی را حل كنند.

وی با اشاره به اینكه بنابراین به دانشگاهی نیاز داریم كه در جامعه اثربخش بوده و به انتظارات مردم جامعه پاسخ دهد، افزود: دانشگاه شریف درحال حاضر با داشتن ۱۲ هزار دانشجو، ۱۳ دانشكده و پنج هزار دانشجوی تحصیلات تكمیلی، می تواند خیلی از مشكلات جامعه را حل كرده و اثربخشی اجتماعی را جزو یكی از برنامه های راهبردی خود قرار دهد.
رئیس دانشگاه شریف با اشاره به اینكه سرآمدی در آموزش، پژوهش و اثربخشی اجتماعی جزو شعارهای اصلی دانشگاه شریف برای حل مشكلات است، اظهار نمود: پژوهش مساله محور، هدفمند كردن رساله و تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی می تواند در این راستا موثر باشد. دانشگاه شریف تلاش می كند برای ارزش آفرینی، فعالیت های مناسبی را برای توسعه فناوری عرضه نماید و پژوهشگران خوبی را تربیت كند.
وی با تاكید بر ضرورت عرضه محصولات فناورانه، توضیح داد: بخش عرضه فناوری در كشور پیشرفت خوبی را داشته، اما تقاضای بازار برای جذب این فناوری، رشد چندانی نداشته است و باید این احساس در صنعت ایجاد شود كه باید برای حل مسائل خود به دانشگاه رجوع كند.

فتوحی با اشاره به اینكه هركجا كه صنعت به دانشگاه اعتماد كرده، پیشرفت كرده كه نمونه آن در صنعت موشكی و دفاعی مشخص است، اظهار داشت: باید به جای تحقیر تولید علم در دانشگاه، ماشین تولید كشور را به سمت حل مسائل سوق دهیم؛ چون كه سرزنش كردن دانشگاه ها برای عدم ارتباط با صنعت مشكلی را حل نخواهد كرد.
وی ادامه داد: باید تلاش نماییم سیاست های مناسبی را برای افزایش تقاضای بازار برای ارتباط با دانشگاه اتخاذ نماییم. دانشگاه شریف هم پتانسیل های زیادی را برای این مورد دارد.
به قول فتوحی در سال ۹۶ پارك علم و فناوری دانشگاه شریف راه اندازی شد كه درحال حاضر بیشتر از ۵۰۰ شركت دانش بنیان در آن فعالیت دارند. همینطور دانشگاه شریف آمادگی دارد در زمینه تامین نیروی انسانی متخصص با كمیته امداد همكاری داشته باشد.




1398/09/25
20:12:35
5.0 / 5
4680
تگهای خبر: تحقیقات , تولید , فناوری , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان