عمده ترین دلایل سقط مكرر در زنان

عمده ترین دلایل سقط مكرر در زنان

به گزارش خاتون یار عضو تیم تخصصی مركز درمان ناباروری و سقط مكرر ابن سینا اظهار داشت: علل سقط مكرر در زنان شامل علل كروموزومی، ایمونولوژیك، محیطی، علل ساختمانی رحمی و هورمونی است كه مجموعه ای از علل شناخته شده اند كه 40 درصد از علل سقط مكرر را می سازند.


به گزارش روز شنبه ایرنا از پژوهشگاه تكنولوژی های جدید علوم زیستی جهاد دانشگاهی - ابن سینا، دكتر زهره داوودی مقدم، تصریح كرد: حدود 60 درصد از علل سقط مكرر هم ناشناخته بوده كه با عنایت به موقعیت بیمار و علت سقط و برنامه های درمانی متفاوت هستند.
وی اضافه كرد: تشخیص، درمان و مراقبت همه علل سقط مكرر یكسان نیست و بسته نوع علت و بیماری، برنامه های درمانی و مراقبتی متفاوت می باشد.
داوودی مقدم با اشاره به اینكه اغلب داروها در دوران حاملگی قابل استفاده هستند، اظهار داشت: سفارش عمومی این است كه به صورت مثال، به محض سرما خوردن دارو مورد نیاز نیست، خیلی از این مشكلات در خلال دوران حاملگی با استفاده از استراحت و تغذیه مناسب برطرف می گردد.
وی اظهار داشت: در صورتیكه بیماری عارضه ای برای زنان آبستن به دنبال داشت، با استفاده از مشورت با متخصصین مربوطه و ذكر اینكه آبستن هستند، می توانند داروهای بی خطر و مناسب را دریافت نمایند.
دكتر منیره اخلاق نجات، جراح و متخصص زنان، زایمان و ناباروری و عضو تیم تخصصی مركز درمان ناباروری و سقط مكرر ابن سینا، مراقبت های دوران حاملگی را به صورت جامع، عرضه مراقبت های پزشكی، ارزیابی خطرات و حمایت های روانی مادر دانست و اظهار داشت: در بهترین حالت مراقبت های دوران حاملگی باید قبل از حاملگی شروع شود و در خلال بارداری، به هنگام زایمان و حتی در میان حاملگی ها هم ادامه یابد.
وی اضافه كرد: بیشترین دریافت خدمات بهداشتی در كشور ما، مراقبت های حاملگی است كه سبب گشته است، عوارض و میزان مرگ و میر در كشور كاهش پیدا كند. همه زنان آبستن به این مراقبت ها نیاز دارند اما افرادی كه در خلال حاملگی در معرض ریسك و خطر بیشتری هستند و با استفاده از روش های كمك باروری، آبستن شده اند، به هر سه مراقبت؛ یعنی مشكلات طی بارداری، ارزیابی خطرات جنینی و مراقبت ها و حمایت های روانی بیشتر نیازمند هستند.
اخلاق نجات درباره ضرر انجام برخی روش های تشخیصی و درمانی همچون سونوگرافی در خلال دوران بارداری، اظهار داشت: در حقیقت انجام هیچ كاری به صورت مطلق بی خطر و بی ضرر نیست اما نیاز است كه انجام برخی كارها در مقطع خاصی صورت گیرد ازاین رو باید انجام اقدامی كه برای بیمار ارجحیت دارد، با دقت و توجه ویژه ای در نظر گرفته شود.
اخلاق نجات، بهترین مكمل را برای مادران باردار، تغذیه درست و سالم دانست و اظهار داشت: تغذیه سالمی كه از تازگی و تنوع برخوردار باشد و شامل تمامی دسته ها و گروه های مواد غذایی، بخصوص انواع سبزیجات و میوه ها باشد، می توانند ویتامین های مورد نیاز یك مادر را به صورت كامل تامین كنند، البته بعضی از مكمل ها همچون آهن حتما باید مصرف شود چون الزاما با استفاده از تغذیه تامین نمی شوند و یا به دلیل مصرف پایین لبنیات در كشور ما بهتر است كه مادر از مكمل كلسیم هم استفاده نماید.
علمی * 1201 *1440


5.0 از 5
4437
1397/10/03
18:24:48
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان