پذیرش دانشجوی پزشكی در ارومیه 110 برابر شده است
خاتون یار: ارومیه- رییس دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجان غربی با اشاره به اینكه در 41 سال قبل پذیرش دانشجو در این دانشگاه افزایش چشمگیر داشته است، اظهار داشت: پذیرش دانشجو در رشته های مختلف پزشكی در این مدت در استان 110 برابر شده است.
جواد آقازاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه كرد: تعداد دانشجویان در تمام رشته ها در دانشگاه علوم پزشكی ارومیه حدود چهار هزار و 400 نفر می باشد و سالانه در رشته های پزشكی 180 تا 200 نفر و در رشته های كارشناسی 380 نفر دانشجو پذیرش می گردد.
وی افزود: این درحالی است كه در سال 1356 تنها 40 نفر دانشجو در حوزه پزشكی در دانشگاه علوم پزشكی ارومیه پذیرش شده بود.
وی افزود: بین دانشگاه علوم پزشكی ارومیه، تبریز و دانشگاه آتاتورك ارزروم كشور تركیه یك تفاهم نامه امضا كرده ایم كه طی آن با عنایت به كمبود دانشجویان رشته تخصصی رادیولوژی، توانستیم مجوز تربیت «رزیدنت» رادیولوژی را كسب نماییم.
وی بیان كرد: اجرای این تفاهم نامه باعث تربیت متخصصان بومی و رفع نیازهای منطقه می گردد.
رییس دانشگاه علوم پزشكی، خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجان غربی اظهار داشت: در رشته جراحی اعصاب و ارتوپدی در حال تربیت نیروهای تخصصی و در بعضی رشته ها ازجمله كلیه در حال پذیرش نیروهای فوق تخصص هستیم.
آقازاده افزود: در دانشكده داروسازی ارومیه كه ماه های قبل افتتاح شد، سالانه حدود 45 نفر دانشجوی داروسازی پذیرش می شوند و دانشگاه علوم پزشكی ارومیه درحال انجام یك برنامه مشترك با «انستیتو پاستور» است.
وی افزود: یك تفاهم نامه میان موسسه پاستور و دانشگاه امضا شده كه دانشگاه علوم پزشكی ارومیه بعنوان قطب دوم در تولید نسل حیوانات آزمایشگاهی، این موسسه را یاری می كند.
وی بیان كرد: نژادهایی از حیوانات آزمایشگاهی وجود دارند كه در پاستور این حیوانات را برای محققان تربیت می كنند و این اقدامات به پایه ریزی تحقیقات زیر بنایی برای كشور منجر می گردد.
وی از كسب مجوز تاسیس پژوهشكده سلولی ملكولی در استان در ایام گذشته اطلاع داد و اظهار داشت: ارزش این پژوهشكده از یك دانشكده بالاتر است و برای خود بودجه و اعضای هیات علمی مشخصی خواهد داشت و گام مهمی در جهت توسعه دانشگاه علوم پزشكی ارومیه به حساب می آید.
به گزارش خاتون یار به نقل از ایرنا، توسعه شاخص های بهداشتی، درمانی در آذربایجان غربی طی چهار سال قبل نمادی از تلاش های امید آفرین دولت تدبیر و امید برای محرومیت زدایی و ارتقای اركان توسعه سلامت در جامعه است و می تواند به همه كشور تعمیم یابد.
آذربایجان غربی كه در چهار سال قبل بعد از استقرار دولت یازدهم در كشور به كارگاه بزرگی برای اجرای طرح های بهداشتی درمانی و بیمارستانی تبدیل گشته بود، امروز به بار نشستن این طرح ها را نظاره گر است و این پروژه های فاخر در صف افتتاح و خدمت رسانی به مردم حتی در مناطق محروم قرار دارد.
8137/7129/3072
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب