برنامه ویژه آموزش و پرورش برای شناسایی و درمان کودکان بیش فعال

برنامه ویژه آموزش و پرورش برای شناسایی و درمان کودکان بیش فعال

به گزارش خاتون یار، رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی، نحوه عرضه خدمات سازمان آموزش و پرورش استثنایی به دانش آموزان دارای نقص توجه و بیش فعالی را شرح داد و اظهار داشت: دانش آموزان بیش فعال، دانش آموزان عادی هستند که امکان دارد در دقت و توجه، مشکلاتی داشته باشند که باید مداخلات تخصصی برایشان صورت گیرد.


حمید طریفی حسینی در گفتگو با ایسنا، در این باره اظهار نمود: آئین نامه ای برای بچه های بیش فعال در دست تهیه است که مشخص می کند دانش آموز نقص توجه و بیش فعال چه خصوصیت ها و شرایطی باید داشته باشد که بر مبنای آن تشخیص گذاری شود.
وی ادامه داد: در واقع ملاک ها و معیارهای غربالگری و تشخیص گذاری را احصاء و ابزارها را مشخص می نماییم. بعد از آن باید همکاران خودمان را آموزش دهیم تا بتوانند این تست ها و مداخلات تخصصی لازم را انجام دهند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به اینکه برنامه ما اینست که از آبان ماه بتوانیم این دانش آموزان را هم همانند دانش آموزان اختلال یادگیری در مراکز ویژه اختلال یادگیری تحت درمان و آموزش قرار دهیم اظهار داشت: پیشبینی ما اینست که آمار دانش آموزان دارای نقص توجه و بیش فعالی به اندازه دانش آموزان دارای اختلال یادگیری باشد.
طریفی حسینی ضمن اشاره به اینکه، دانش آموزان بیش فعال، دانش آموزان عادی هستند که امکان دارد در دقت و توجه، مشکلاتی داشته باشند که باید مداخلات تخصصی برایشان صورت گیرد. در واقع لازم است معلم، خانواده و دانش آموزان، آموزش های لازم را در این حوزه دریافت نمایند.
وی تصریح کرد: اینها هیچ تفاوتی با بچه های عادی به لحاظ آموزش نخواهند داشت. بچه های مبتلا به اختلال یادگیری ما سر کلاس عادی می نشینند و بعضی روزها به مرکز یادگیری رجوع می کنند و یکی دو جلسه در هفته با آنها کار می شود و اگر احتیاج به دارودرمانی هم داشته باشند که به روانپزشک ارجاع داده می شوند، هم دارو مصرف می کنند و هم کارهای توانبحشی شان صورت می گیرد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به اینکه پوشش کودکان بیش فعال برای اولین بار صورت خواهد گرفت اظهار نمود: دوسال پیش شورای سازمان، تصویب کرده بود که دو گروه دانش آموزان دارای نقص توجه و بیش فعالی و همینطور دانش آموزان دارای اختلال گفتار و زبان به هفت گروه زیر پوشش سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزوده شود، اما سازوکار ارائه ی خدمت به اینها تا کنون فراهم نشده بود.
وی ادامه داد: کودکان دارای اختلال گفتار و زبان هم در مدارس عادی تحصیل می کنند ولی مثلاً لکنت، درک کلامی ضعیف یا مشکلات زبانی دارند که یکی دو جلسه در هفته در مراکز اختلال یادگیری ما حضور می یابند. مقرر است مراکز اختلال را ارتقاء و به مراکز جامع تبدیل نماییم که دارای دپارتمان های مختلفی باشند و این گروه ها ذیل آنها قرار گرفته و خدمات دریافت نمایند.




منبع:

1401/07/11
11:14:25
0.0 / 5
362
تگهای خبر: پزشك , خانواده , خدمات , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان