حافظی با اشاره به توقف صدور دفترچه های بیمه:

اگر زیرساخت نسخه نویسی الكترونیك فراهم باشد، جامعه پزشكی استقبال می كند

اگر زیرساخت نسخه نویسی الكترونیك فراهم باشد، جامعه پزشكی استقبال می كند

مدیرعامل اسبق سازمان تامین اجتماعی با اشاره به برنامه توقف صدور دفترچه های کاغذی و اجرای طرح نسخه الکترونیک در سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: برنامه نسخه الکترونیک فعلی تهدیدی برای وزارت بهداشت نیست و وقتی زیرساخت نسخه الکترونیک توسط سازمان تامین اجتماعی ایجاد شود، در آن طرف در جامعه پزشکی و دولت و بخش خصوصی استقبال می کنند.


به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، رحمت الله حافظی با اشاره به طرح حذف دفترچه ها و نسخه الکترونیک در سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: وقتی برای اینطور موضوعات برنامه ریزی می نماییم باید از دیدگاه های صفر و صدی فاصله بگیریم و با پرهیز از تصمیم های خارج از دسترس برای رسیدن به هدف و نقطه ایده آل تلاش نماییم و برنامه مقطعی و مرحله بندی شده داشته باشیم تا بتوانیم برنامه را محقق نماییم. انجام یکباره کار و رسیدن به هدف نهایی در یک مرحله ممکنست سبب ایجاد هزینه غیرقابل تحمل شود و یا زمان اجرای برنامه را طولانی کند و با تغییرات مدیریتی هدف اصلی برنامه مغفول بماند.
وی ادامه داد: برنامه فعلی جهت استفاده از نسخه الکترونیک از منظر هزینه و همین طور مدیریت عملیاتی که در سازمان انجام می شود کار پسندیده ای است و امیدوارم مدیران سازمان تامین اجتماعی در انجام آن موفق باشند.
مدیرعامل اسبق سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به این پرسش که « نسخه الکترونیک هم اکنون در سازمان تامین اجتماعی در دست اقدام است، باتوجه به تجربیات شما در سازمان تامین اجتماعی و راه اندازی رایتل در آن زمان که در رابطه با خدمات الکترونیکی است، شرایط فعلی سازمان تامین اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟» اظهار داشت: تفاوت این کار با پزشک امین این است که پزشک امین تهدیدی برای وزارت بهداشت بود و آن عملیات را در سطح ملی قابل انجام نبود. شروع آن برنامه در یک استان معقول و منطقی بود و باید به تدریج در استانهای مختلف این برنامه را توسعه می دادیم. برنامه پزشک امین ماهیتا برای وزارت بهداشت تهدید بود.
حافظی اضافه کرد: اما برنامه نسخه الکترونیک فعلی تهدیدی برای وزارت بهداشت نیست و وقتی زیرساخت نسخه الکترونیک توسط سازمان تامین اجتماعی ایجاد شود، در آن طرف در جامعه پزشکی و دولت و بخش خصوصی استقبال می کنند چون مزایایی را در آن به وجود آورده اید. اینکه 95 درصد هزینه پزشک را در همان روز پرداخت کنید اساسا پزشکان استقبال می کنند و اگر زیرساختهای سخت افزاری و نرم افزاری آن آماده باشد، می توان آنرا در سطح ملی اجرا کرد اما در اجرا باید احتیاط کرد و راه های موازی را نباید ببندید تا گرفتار بن بست نشوید.
وی با اشاره به اینکه من با هیچ بیمه ای قرارداد ندارم اظهار داشت: زمانی که کارم را شروع کردم، برای من دوستان از بیمه نیروهای مسلح فرم مهر شده ای فرستادند که فقط باید آنرا امضا می کردم و طرف قرارداد بیمه نیروهای مسلح می شدم ولی نپذیرفتم. در سازمان بیمه خدمات درمانی هم که مدیرعامل شدم، همکاران آنجا می گفتند شما که مدیرعامل این سازمان هستید زشت است که قرارداد نداشته باشید. گفتم وقتی قرارداد می بندم که شأن پزشک را حفظ کنید و در تامین اجتماعی هم همین موضوع را گفتم. در آن زمان به این صورت بود که پزشک طرف قرارداد مجبور بود در آخر هر ماه اوراق نسخه ها را در دست بگیرد و به بیمه مراجعه کند و یک ساعت در صف بایستد و این اسناد را تحویل دهد.
مدیرعامل اسبق سازمان تامین اجتماعی افزود: من در سازمان بیمه خدمات درمانی و هم در تامین اجتماعی گفتم که هر وقت شما این بساط را جمع کنید من هم قرارداد می بندم. پزشک وظیفه دارد که به بیمار خدمت کند نه اینکه در صف اسناد پزشکی بیمه بایستد. تأکیدم این بود که هر وقت پزشکی که در مطب بیمار را ویزیت می کند، در آخر هر ماه سهم بیمه را به حساب او واریز کنید؛ در آن شرایط من قرارداد خواهم بست. تعمدا این مساله را در این دو سازمان بیمه گر که مسئولیت داشتم به همکاران می گفتم تا آنها بدانند که باید شأن جامعه پزشکی را حفظ کنند و نباید بیمه ها با پزشکان چنین کاری انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه الان که این زیرساختها فراهم شده، طبعا دیگر بهانه ای وجود ندارد و خوشحالم که چنین سازوکاری به وجود آمده است اظهار داشت: اگر من نوعی در این شرایط همکاری نکنم بیمه شده تامین اجتماعی لطمه می بیند و باید هزینه اضافه ای که قابل پیشگیری است را پرداخت کند.
وی ادامه داد: وقتی که شرایط پرداخت مناسب و بموقع فراهم گشته است دلیلی برای قرارداد نبستن نیست. تفاوتی برای پزشک وجود ندارد که نقدینگی را در آخر روز دریافت کند یا اختتام ماه و این مساله مهمی نیست بلکه مسئله اصلی حفظ شأن پزشک و ایفای بموقع تعهدات است.
حافظی همین طور درباره گسترش خدمات غیرحضوری در قالب طرح 3070 و کاهش 70 درصدی مراجعات مردم به شعب و کارگزاری ها اظهار داشت: رفتن به سمت شهر هوشمند مسیری یک طرفه است و باید همه به این سمت حرکت کنند. پاسپورت از با اهمیت ترین اسناد هویتی مردم است که امروز توسط بخش خصوصی صادر می شود. بدین سبب تمامی کارهای اداری قابل برون سپاری و غیرحضوری شدن است. این مسائل امروز بدیهی است و نباید مردم برای این مسائل در سطح شهر تردد کنند و دیتا باید جابجا شود.



1399/12/12
10:13:18
0.0 / 5
874
تگهای خبر: بیمار , پزشك , خدمات , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان