اعتیاد دوباره در بعضی مراكز ترك اعتباد خوزستان!
خاتون یار: مدیرعامل جمعیت مبارزه با اعتیاد و پژوهش لطمه های اجتماعی خوزستان با اشاره به عدم پشتیبانی از یك فرد معتاد سپس ترك اعتیاد، بر ضرورت نمایش بسته حمایتی برای آنان تاكید نمود.
داریوش مرادی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به مشكلات پیش روی فرد معتاد برای ترك اعتیاد اظهار نمود: بسته حمایتی خوبی برای ترك اعتیاد یك فرد وجود ندارد مثلاً یك معتاد به سبب بیكاری یا مشكلات ناشی از معیشت معتاد شده است اما سپس ترك اعتیاد برای وی كاری صورت نمی گیرد.
وی افزود: این وضعیت سبب می شود كه فرد مجدداً به گردونه اعتیاد برگردد بدین سبب باید یك بسته حمایتی داشته باشیم تا مشكلاتی كه یك فرد را به اعتیاد منجر كرده بود، برطرف شوند.
مرادی اضافه كرد: یك فرد معتاد امكان دارد به زندان برود و خانواده وی بدون هیچ حمایتی رها شوند. این مشكل باز لطمه بزرگی است و سبب می شود خانواده به انحراف و مسائل دیگر كشیده شود و مشكلات و معضلات را افزایش می یابد.
مدیرعامل جمعیت مبارزه با اعتیاد و پژوهش لطمه های اجتماعی خوزستان اعتیاد را یك مشكل روانی و اجتماعی دانست و اظهار داشت: طبق گفته سازمان بهداشت جهانی یك فرد معتاد سپس ترك اعتیاد، تا سه سال احتمال دارد به اعتیاد برگردد كه برای جلوگیری و بازگشت این بیماری باید این افراد روان درمانی شوند.
مرادی با اشاره به چرخه كنونی ترك اعتیاد در كمپ ها افزود: یك معتاد سپس ۲۸ روز از كمپ ترك اعتیاد خارج می شود و حتی مشاوره نمی گردد. با عنایت به هزینه های سنگین مراكز مشاوره تخصصی، یك معتاد بیمار چگونه می تواند خدمات مشاوره دریافت كند؟
وی اظهار نمود: بدین سبب باید مراكز مشاوره به صورت بلاعوض و در تمام شركت ها و دستگاه ها احداث شوند كه این كار در شركت های، نفت حفاری و فولاد در استان خوزستان انجام شده است.
مدیرعامل جمعیت مبارزه با اعتیاد و پژوهش لطمه های اجتماعی خوزستان عنوان كرد: حالا برخی مراكز ترك اعتیاد، متادون درمانی را ترویج كرده اند كه باید توجه داشت این ماده باز اعتیادآور است. متأسفانه نظارت در این زمینه بسیار ضعیف است. همین طور كارها در بعضی مراكز ترك اعتیاد علمی نیست در صورتیكه باید كار علمی و تخصصی صورت گیرد.
مرادی اضافه كرد: هم اكنون بحث این است كه یك فرد معتاد را در كمپ ترك اعتیاد قرار می دهند كه این كار پیشگیری یا ترك اعتیاد نیست؛ كمپ تنها پنج درصد كار درمان را انجام می دهد و ۹۵ درصد دیگر كار مشاوره ای است؛ یك بیمار معتاد با باور غلط معتاد شده است و باید ذهن این فرد از این مساله بیرون رود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب