مدیركل روابط بین الملل ستاد مبارزه با موادمخدر:

افغانستان سازنده عمده شیشه

افغانستان سازنده عمده شیشه

خاتون یار: به گزارش خاتون یار، مدیرکل روابط بین الملل ستاد مبارزه با موادمخدر اظهار داشت: دستاوردهای ایران در کاهش تقاضای مصرف در بالاترین سطح استاندارد جهانی است.


به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، دکتر امیرعباس لطفی که برای همراهی دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر بمنظور شرکت در اجلاس سالانه CND به وین سفر کرده است، در دیدار با ویکتور سانز معاون مدیرکل وزارت بهداشت رفاه و ورزش هلند اظهار داشت: در این جلسه به اقدامات و دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در عرصه های کاهش تقاضا و توانمندسازی زنان و دختران لطمه دیده از اعتیاد و دارای سوءمصرف مواد که در بالاترین استاندارد جهانی و به تائید سازمان ملل متحد رسیده است، پرداختیم.
وی اشاره کرد: دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در کاهش تقاضای مصرف از دستاوردهای جهانی چیزی کم ندارد.
مدیرکل روابط بین الملل ستاد مبارزه با موادمخدر افزود: چالش ها و معضلات ناشی از موادمخدر در سطح بین المللی است و محدود به یک کشور نیست بلکه منطقه و فرا منطقه را هم مورد لطمه قرار می دهد.
طرف هلندی نیز در این ملاقات اعلام نمود که با قسمتی از اقدامات کشورمان در عرصه کاهش آسیب، درمان و بازتوانی معتادان آشنا است و در قسمتی از پروژه هایی که با مشارکت سازمان ملل متحد در حال انجام می باشد، مشارکت کرده است.
در این جلسه پیتر پاتمن سفیر و نماینده دائم هلند در وین و حمید خواجه نژاد مدیرکل روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز حضور داشتند.
لطفی همین طور در دیدار با مشاور عالی وزارت بهداشت نروژ، ضمن اشاره به موقعیت جغرافیایی ایران در کنار افغانستان به عنوان بزرگترین تولید کننده موادمخدر دنیا و تبیین برنامه های کشورمان در عرصه های کاهش تقاضا و مقابله با عرضه اظهار داشت: از کاهش کشت در افغانستان استقبال می نماییم اما نتایجی در این رابطه دیده نشده و قاچاق از منشاء افغانستان کاهش محسوسی نداشته است.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران نگرانی عمده ای درباب وضعیت افغانستان به عنوان تولید کننده عمده مت آمفتامین دارد و سازمان ملل نیز نگرانی ها را در ارتباط با افزایش تولید، مصرف و قاچاق مواد روان گردان در آن کشور اعلام داشته است؛ پس تبدیل افغانستان به تولید کننده عمده شیشه را باید جدی گرفت و علل آنرا بررسی کرد که متاسفانه از این مساله غفلت شده است.
طرف نروژی نیز در این ملاقات اظهار داشت: در خیلی از این مباحث با شما هم نظر هستم و غیر قابل باور می دانم که تولید موادمخدر در افغانستان به صفر رسیده باشد. اگر هم باشد، باتوجه به شرایطی که آن کشور دارد، تضمیمنی برای ادامه آن برای فردا، چند ماه یا سال آینده وجود ندارد و مجدد به سمت تولید مواد باز خواهد گشت.
به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ وی ادامه داد: نروژ به عنوان کشوری اروپایی باید بدنبال همکاری فنی و تخصصی در عرصه مبارزه با موادمخدر با ایران باشد و با توجه به این که ایران توانایی ها و دستاوردهای بالایی در این زمینه دارد، باید به دور از ملاحظات سیاسی با این کشور همکاری کرد.




منبع:

1403/01/01
13:44:54
0.0 / 5
193
تگهای خبر: استاندارد , تولید , درمان , زنان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان