سالاری خبر داد:

پیش بینی افزایش ۱۰ برابری تسهیلات قرض الحسنه بازنشستگان تامین اجتماعی

پیش بینی افزایش ۱۰ برابری تسهیلات قرض الحسنه بازنشستگان تامین اجتماعی

به گزارش خاتون یار مركزی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: سال قبل مجموعا دویست میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به بازنشستگان كشور بوسیله كانون ها پرداخت گردید. امسال با افزایش 10 برابری، دو هزار میلیارد تومان در این خصوص پیش بینی شده است كه مرحله نخست آن از هفته آینده شروع می شود و تا آخر سال پنج مرحله دیگر صورت خواهد گرفت.


مصطفی سالاری روز پنجشنبه ۲۲ خرداد در نشست با کانون ها، تشکل های کارگری، انجمن ها و بازنشستگان استان مرکزی، اظهار نمود: سازمان تامین اجتماعی کشور حدود ۴۳ میلیون بیمه شده معادل بیش از ۵۳ درصد جمعیت کشور را تحت پوشش دارد و حمایت درمانی از بیمه شده و افراد تحت تکفل، پرداخت هزینه های درمان، بیمه بیکاری، دستمزد، حقوق بازنشستگی، از کارافتادگی و... و پرداخت مقرری و حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی شامل 3.5 میلیون بیمه شده (با احتساب خانواده حدود ۱۲ میلیون نفر) از وظایف سازمان در قبال این بیمه شده هاست.
وی اضافه کرد: جمعیت تحت پوشش استان مرکزی حدود ۶۸ درصد جمعیت استان و ۱۵ درصد بالاتر از میانگین کشوری است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درباب وضعیت هزینه های سازمان اشاره کرد: در سال ۹۸ هزینه های سازمان تامین اجتماعی ماهی 9600 میلیارد تومان بوده است که هفت هزار میلیارد از این رقم مستمری بازنشسته هاست و از ۱۹ تا ۲۶ هر ماه پرداخت شده و 2300 میلیارد تومان هزینه های درمان و حدود ۴۰۰ میلیارد تومان سایر هزینه ها بوده است.
سالاری بیان کرد: امسال ماهانه ۹ هزار میلیارد تومان هزینه مستمری بازنشسته ها، 2800 میلیارد هزینه درمان و ۷۰۰ میلیون تومان نیز مختص سایر هزینه هاست که مجموع هزینه های سازمان در سال ۹۹ ماهانه حداقل ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان خواهد شد و در صورت عدم تحقق آن مجبور به دریافت تسهیلات خواهیم بود.
وی با اشاره به اولویت های سازمان افزود: افزایش اعتبار دفترچه های درمانی تامین اجتماعی بمنظور افزایش حرمت بیمه شدگان همچون مهمترین اولویت های سازمان است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به بدهی های این سازمان اشاره کرد: اوایل تیرماه طلب وزارت بهداشت از سازمان ۱۰ هزار میلیارد تومان بود که تماما پرداخت گردید و صفر باقی مانده است، همین طور بدهی مراکز خصوصی و غیردولتی نیز ۶ هزار میلیارد طلب داشتند که هم اکنون فقط دو ماه عقب هستیم و تلاش می نماییم این بدهی تا دو ماه آینده پرداخت گردد.
سالاری در ارتباط با مطالبه بازنشسته ها از سازمان در امتداد متناسب سازی حقوق بازنشستگان افزود: سال قبل از مجموع 3.5 میلیون نفر بازنشسته حدودا ۶۵ درصد کمتر از 1.5 میلیون تومان در ماه دریافت می کردند که کفاف زندگی را نمی دهد.
وی اضافه کرد: از اواسط سال قبل مذاکراتی با مسئولان و اعضای دولت انجام شد که سهام ۲۰ شرکت به سازمان تامین اجتماعی برای تسویه بدهی دولت به سازمان واگذار شود که به جهت پایین بودن کیفیت چهار شرکت، تعداد شرکت ها به ۱۶ شرکت رسید. با واگذاری سهام این شرکت ها به تامین اجتماعی، ۵۰ هزار میلیارد تومان از بدهی دولت و هزینه سه سال متناسب سازی حقوق بازنشستگان تسویه خواهد شد.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از وصول ۵۵ هزار میلیارد تومان از مطالبات این سازمان از دولت امسال آگاهی داد و اظهار داشت: ۵۰ هزار میلیارد تومان این بدهی ها بوسیله سهام شرکت های مذکور و ۵ هزار میلیارد تومان هم از محل اسناد خزانه به این سازمان پرداخت می شود. سال قبل نیز بیش از هشت هزار میلیارد تومان از بدهی های دولت به سازمان وصول شده است.
سالاری اشاره کرد: خدمات الکترونیک در تمامی دولت ها مورد توجه بوده است، از ۹۷ و نیم میلیون نفر مراجعه در سال به شعب و کارگزاری ها، ۳۹ میلیون نفر مراجعه درباب تمدید اعتبار دفترچه ها کاسته شد و این اقدام از اول خردادماه بدون نیاز به حضور انجام می شود، اما هنوز اطلاع رسانی دقیق انجام نشده، انجام این مبادرت به شش روش انحام می شود که سه روش نیاز به اینترنت دارد و سه روش بدون نیاز به اینترنت است.
وی بیان کرد: در تلاش هستیم بتوانیم امسال دفترچه درمان را حذف نماییم و افراد با بهره گیری از کد ملی یا اثر انگشت از خدمات لازم بهره مند شوند که مقدمات اولیه این مهم فراهم گشته است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درباب افزایش حقوق بازنشستگان بیان کرد: پیشنهادات درباب افزایش حقوق بازنشستگان به هیئت دولت ارائه شده و افزایش حقوق بازنشستگان پس از تصویب هیات دولت در واریزی ماه های بعدی اعمال خواهد شد، نمی توان قول داد که این افزایش با حقوق خردادماه پرداخت گردد، اما به محض تصویب، چند روز بعد بعنوان مابه التفاوت به حساب بازنشستگان واریز می شود چونکه حقوق های خرداد در حال واریز است.
سالاری درباب بازبینی در بن خواروبار و حق مسکن اضافه کرد: در این رابطه مقرر شده رقم مورد نظر ظرف 10 روز آینده با همفکری کانون بازنشستگان مشخص و نهایی شود گرچه اواخر سال ۹۸ در بودجه سال ۹۹ افزایشی در این خصوص لحاظ شده است.
وی با اشاره به اثرات کرونا و مدیریت بحران کرونا افزود: کرونا افزایش هزینه های درمان، افزایش بیکاران مشمول دریافت بیمه بیکاری و کاهش درآمد را برای سازمان تامین اجتماعی بهمراه داشته است.
سالاری اشاره کرد: در اسفندماه سال قبل حدود ۲۲۰ هزار نفر بیمه بیکاری دریافت می کردند که در فروردین ۶۸۰ هزار نفر به این آمار افزوده شد و طی مذاکراتی که با دولت داشتیم مقرر است، اسامی نفرات اضافه شده برای سازمان برنامه و بودجه ارسال شود و از محل اعتبارات بیمه بیکاری بوسیله این سازمان به صورت مستقیم برای افراد بیکار واریز شود. از ۲۲۰ هزار نفر سهم سازمان ۱۰۳ هزار نفر حق بیمه را دریافت کرده اند و مرحله دوم نیز در ایام آتی پرداخت خواهد شد. افزایش درخواست بیمه بیکاری ظرف سه ماه حدود پنج هزار میلیارد تومان و تا مهرماه حدود هشت هزار میلیارد هزینه برای دولت خواهد داشت.
وی بیان کرد: درباب تسهیلات قرض الحسنه پارینه باتفاق بانک رفاه تصمیم گیری شد و سال قبل مجموعا دویست میلیارد تومان تسهیلات به بازنشستگان کشور بوسیله کانون ها پرداخت گردید. امسال با افزایش ۱۰ برابری، دو هزار میلیارد تومان در این خصوص پیش بینی شده است که مرحله نخست آن از هفته آینده شروع می شود و تا آخر سال پنج مرحله دیگر صورت خواهد گرفت.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اضافه کرد: درباب مراکز خدماتی، اقامتی و رفاهی بازنشستگان تامین اجتماعی نیز پیش بینی هایی در پنج استان همچون استان مرکزی(شهر اراک) صورت گرفته تا مراکزی جهت استفاده در استان در نظر گرفته شود و حتی اردوهای خارج از استان با هماهنگی کانون بازنشستگی ایجاد شود.
سالاری افزود: لایحه سه جانبه گرایی با همراهی کانون ها و تشکل های مربوطه در دی ماه آماده شد و مقدمات مطرح شدن آن در مجلس فراهم شده ولی باتوجه به شیوع بیماری کرونا و تغییر مجلس هنوز به صحن مجلس شورای اسلامی نرسیده است که امیدواریم در مجلس جدید به نتیجه برسد.
وی بیان کرد: هدفگذاری سازمان در حوزه بازنشستگان در سال ۹۹، متناسب سازی حقوق مستمری بگیران است که البته باید مقدمات این مسئله فراهم گردد برای اینکه اگر منابع آن فراهم نشود در بین کار متوقف خواهد شد.
استاندار مرکزی نیز در این جلسه اظهار داشت: استان مرکزی یکی از استان های شاخص در زمینه کار و تولید است که با تلاش تمام نیروهای کارگری، تولیدکنندگان و کارافرینان در دوسال اخیر، در تحقق شعار سال عملکرد خوبی داشته است.
سیدعلی آقازاده بیان کرد: تحقق شعار جهش تولید امسال نیز در دستور کار مسئولان و واحدهای صنعتی و تولیدی استان است.
وی درباب آغاز عملیات اجرایی ساختمان کانون بازنشستگان استان مرکزی که با حضور وزیر کار در اراک انجام شده بود افزود: امیدواریم با حمایت سازمان تامین اجتماعی زمینه بهره برداری از این ساختمان نیز فراهم گردد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اظهار داشت: پرداخت یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به برخی بازنشستگان تامین اجتماعی دور از عدالت و دور از شان جمهوری اسلامی ایران و موجب شرم است.
محمد حسن آصفری افزود: هزاران جوان کشور در دوران انقلاب و جنگ تحمیلی بمنظور ایجاد عدالت و انصاف در کشور جان خودرا از دست داده و شهید شدند.
وی بیان کرد: در بعضی از مجموعه های سازمان تامین اجتماعی همچون شستا، دوهزار نفر از همه جا بازمانده که زمانی جزو نمایندگان مجلس و وزرا یا استاندار بوده اند حضور دارند که حقوق های چند 10 میلیون تومانی دریافت می کنند و این در حالیست که برخی از بازنشستگان بعد از ۳۰ سال فعالیت دو میلیون تومان حقوق دریافت می کنند.
به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در جریان سفر به اراک از شعبه دو تامین اجتماعی شهرستان اراک، بخش های مختلف بیمارستان امام خمینی(ره)، پلی کلینیک در حال ساخت بیمارستان امام خمینی(ره) و سالن چند منظوره ورزشی تامین اجتماعی بازدید کرد.





منبع:

1399/03/23
15:01:21
5.0 / 5
2261
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تولید , خانواده
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان