تأثیر مواد لبنی بر كاهش خطر دیابت و فشار خون

تأثیر مواد لبنی بر كاهش خطر دیابت و فشار خون

به گزارش خاتون یار نتایج یك بررسی نشان می دهد: مصرف شیر با كاهش خطر مبتلا شدن به بیماری دیابت و فشار خون بالا مرتبط می باشد.



به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، یک تیم تحقیقاتی بین المللی در بررسی های خود به ارتباط میان مصرف میزان قابل توجهی از لبنیات و کاهش خطر مبتلا شدن به بیماری دیابت و فشار خون بالا پی بردند.

در این بررسی تحقیقاتی روی ۱۵۰ هزار نفر از ۲۱ کشور همچون کشورهای آفریقایی، آسیایی، اروپایی و آمریکای شمالی و جنوبی انجام گرفت. همینطور سن شرکت کنندگان متفاوت بود و بین ۳۵ تا ۷۰ سال سن داشتند.

دراین بررسی از شرکت کنندگان درخواست شد تا به پرسشنامه ای در مورد مواد غذایی مصرفی در مدت یک سال پاسخ دهند. همینطور از این افراد درخواست شد تا به پرسش های مطرح در مورد میزان مصرف لبنیات از قبیل شیر، ماست، پنیر و خوراکی های تولید شده با لبنیات پاسخ دهند.

محققان وضعیت سلامت افراد شرکت کننده را ۹ سال بعد مجدد مورد بررسی قرار دادند. به قول محققان این افراد به صورت میانگین حدود ۱۷۹ گرم مواد لبنی در طول روز مصرف کرده اند همینطور در این بررسی مشخص شد میزان مصرف مواد لبنی در کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی و جنوبی بیشتر از کشورهای آسیایی و آفریقایی است.

به گزارش خاتون یار به نقل از مدیکال دیلی، محققان یافته های به دست آمده را بررسی کردند و دریافتند: مصرف مواد لبنی با کاهش ۲۴ درصدی خطر سندروم متابولیک که شامل مجموعه ای از علایم خطرزا در بروز بیماری قلبی است، ارتباط دارد.




1399/03/22
20:13:31
5.0 / 5
2208
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تحقیقات , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان