بیم ایجاد هرندی های دیگر در تهران

بیم ایجاد هرندی های دیگر در تهران

خاتون یار: مجتمع رویش كه مركز ارائه خدمات پایدار به شهروندان است، از ظهر امروز طی مراسمی با حضور اعضای شورای شهر تهران راه اندازی شد.


به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، خلیل آبادی رئیس كمیته میراث فرهنگی شورا ظهر امروز در آیین افتتاح مجتمع رویش بعنوان مركز خدمات پایدار در محله هرندی، با بیان این كه چندین سال است كه در محلات كم برخوردار همچون هرندی اقداماتی صورت می گیرد اما این اقدامات موثر نبوده، اظهار داشت: محله هرندی از هر طرف به قطب های اقتصادی تهران متصل می شود اما مداخلات غیر مسئولانه سبب شده كه اوضاع در این محله بهبود پیدا نكند.
وی با اشاره به اینكه در یك دوره بجای بازپیرایی محلات، همه را خراب كردند و حالا زمین های رها شده به محل لطمه اجتماعی تبدیل شدند اظهار داشت: با وجود اقدامات زیاد در این محله اما تغییر در زندگی مردم دیده نشده است.
این عضو شورای شهر تهران ابراز نگرانی كرد كه بیم ایجاد هرندی های دیگر در تهران را دارم و صدای پایشان نیز شنیده می شود. چونكه توسعه نامتوازن و غیر كارشناسی خیلی از محلات سبب شده كه محلات به جزیره تبدیل گشته و ارتباط و زندگی در آن جریان نداشته باشد.

برچسب و بهتان زدن شهیدزدایی به هیچ وجه برازنده مدیران نیست
محمدجواد حق شناس نیز در این مراسم با بیان این كه مسائل اجتماعی یكی از دغدغه های جدی كمیسیون فرهنگی شورای شهر است، اظهار داشت: با وجود تمام سختی ها و مشكلاتی كه وجود داشت توانستیم این مركز را در كنار ان جی او ها فعال نماییم.
وی با اشاره به اینكه از شروع شروع به كار شورای پنجم تابحال ۳۰ درصد نامگذاری ها به شهدا اختصاص داشته است اظهار داشت: كمیسیون نامگذاری بالغ بر ۱۵۰ مصوبه داشته كه از این میزان بیشتر از ۵۲ مصوبه مربوط به شهدا بوده و این رویه ادامه خواهد داشت.
حق شناس با اشاره به اینكه برچسب و بهتان زدن شهید زدایی به هیچ وجه برازنده مدیران نیست، اظهار داشت: نه قالیباف، نه چمران و نه هیچ یك از مدیران شهری و شورای پیشین، مستحق این ستم آشكار پروژه تخریب مدیریت شهری نیستند و بزرگترین ستم هم در این پروژه تخریب بعنوان شهیدان روا داشته شده و بهتر است كه ستمكاری را اختتام دهند.

هیچ كس انتظار حل یك شبه مشكلات اجتماعی را ندارد
به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، همین طور الهام فخاری رئیس كمیته اجتماعی شورای شهر تهران، با بیان این كه شهرداری منطقه ۱۲ ركورد دار عملكرد اجتماعی است، اظهار داشت: در مجتمع رویش كه مقرر است خدمات اجتماعی، آموزشی و سلامتی به جامعه هدف ارائه شود از ظرفیت ان جی او ها بعنوان سرمایه های اجتماعی استفاده خواهد شد.
وی با بیان این كه هیچ كس انتظار حل یك شبه مشكلات اجتماعی را ندارد اظهار داشت: اما مردم با امید به فهرست امید رای دادند و می خواهند ریل گذاری و نشانه های تغییر را در جامعه ببینند.
فخاری با بیان این كه ما قدرشناس اقدامات قبلی هستیم اما باید رویه ها تغییر كند، اظهار داشت: خوشبختانه در مجتمع رویش كانون فكری كودكان، شهرداری و مدرسه، كنار یكدیگر قرار دارند و می توانند موجبات هم افزایی را هماهنگ كنند و امیدواریم چند سال دیگر كودكان و نوجوانان توانمند شده این مركز را در سطوح مختلف ببینیم كه چگونه در امتداد بهبود شرایط تهران و ایران فعالیت می كند.
وی با بیان این كه این مجتمع می بایست روند پیش گیری از لطمه ها را ماه به ماه به شورا ارائه كند، اظهار داشت: میزان اثربخشی هر بخش نیز باید مشخص شود و از نظر تنوع ظرفیتی نیز می بایست از همه ان جی او ها استفاده گردد.

حل مشكلات هرندی نیازمند نگاه ویژه است
به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، همین طور علی محمد سعادتی شهردار منطقه ۱۲ نیز با بیان این كه حل مشكلات محله هرندی نیازمند نگاه ویژه است اظهار داشت: اساسا بدون همراهی و مشاركت مردم نمی توان اقدامی موثر در این محله داشت.
وی با بیان این كه رویكرد اصلی مجتمع رویش مخاطبان ۵ تا ۱۸ سال است اظهار داشت: ماموریت اصلی این مجتمع در حوزه خانواده و كودكان است و علاوه بر این، خدمات بهداشت و سلامت به خانواده ها نیز ارائه می شود.
وی با بیان این كه آموزش و اشتغال نیز در این مجتمع دنبال می شود اظهار داشت: خوشبختانه بازار تهران و تاجران همراهی خوبی با شهرداران داشتند و تفاهمی نیز با اتاق بازرگانی در خصوص تضمین خرید كالاهای بنگاه های اقتصادی به وجود آمده تا بتوانیم در امر اشتغال اهالی این محله اقدام نماییم.
شهردار منطقه ۱۲ با بیان این كه ان جی او ها در این محله به صورت زنجیره ای عمل كرده و خدمات خوبی ارائه می كنند اظهار داشت: مجتمع رویش بعنوان مركز پیوند دهنده گروه های فعال است.
وی با بیان این كه با همكاری سازمان نوسازی، محل هایی برای ایجاد حمام عمومی، مهد كودك و آشپزخانه اشتراكی در نظر گرفته خواهد شد تا خدمات به مردم افزایش یابد، اظهار داشت: محله ی هرندی یكی از محلات ویژه منطقه ۱۲ است كه ۱۷۴ هكتار بوده و ۷۰۰۰ خانوار با قومیت های مختلف در آن زندگی می كنند.
سعادتی با اشاره به اینكه در امر اشتغال با ۱۱ واحد كارآفرین صحبت شده است، اظهار داشت: شركت نوآوری كه در خیابان آزادی فعال است اقدامات استارتاپی را به وجود آورده و برای كسب و كارهای نوین در محله هرندی پیشنهادهایی را ارائه خواهدنمود.
به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، مجتمع رویش با سه رویكرد آموزش، ارائه خدمات بهداشتی و توان افزایی اشتغال كودكان و نوجوانان در محله ی هرندی شروع به كار كرده است.




منبع:

1398/06/27
14:33:36
5.0 / 5
4078
تگهای خبر: آموزشی , خانواده , خدمات , زندگی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان