بازدید معاون امور زنان و خانواده رئیس دولت از ورزشگاه تختی قم

بازدید معاون امور زنان و خانواده رئیس دولت از ورزشگاه تختی قم

خاتون یار: قم زهرا بهروزآذر معاون امور زنان و خانواده رئیس دولت در جریان سفر یک روزه (پنجشنبه 13 آذر 1404) به قم، با حاضر شدن در ورزشگاه تختی، از این ورزشگاه که با بازسازی ویژه، قابل استفاده بعنوان ورزشگاه اختصاصی بانوان قم است، بازدید نمود.


ورزشگاه تختی قم که با تأکیدات اکبر بهنام جو استاندار قم و به همت مسئولان استانی، به ورزشگاه اختصاصی بانوان تبدیل گشته، احتمالاً پنج شنبه آینده همزمان با سالروز میلاد حضرت زهرا(س) و روز زن و روز مادر، با حضور مسئولان ملی و استانی افتتاح می گردد.
این ورزشگاه با بازسازی ویژه برای تبدیل شدن به ورزشگاه اختصاصی بانوان، دارای حفاظ سرتاسری جهت ممانعت از دید اطراف به ورزشگاه شده تا بانوان قم با خیال آسوده، و در محیطی کاملا زنانه، به ورزش بپردازند. ضمن این که امکانات دیگری چون چمن مصنوعی جدید و باکیفیت، رختکن ویژه، جایگاه VIP به آن اضافه شده است.
بهروزآذر تاکید کرد: ان شا ا... هفته آتی با همراهی نمایندگان قم، این ورزشگاه افتتاح شود.
در بازدید، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری از ورزشگاه تختی قم، حسن سلطانی سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان، فاطمه حیدری مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری، علی محمدعلی پور مشاور استاندار و برخی دیگر از مسئولان استانی هم حضور داشتند.



0.0 از 5
11
1404/09/15
10:13:45
تگهای خبر: بانوان , خانواده , زنان , سفر
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان
با خاتون یار، دانش و آگاهی خود را در زمینه‌های مختلف افزایش دهید و از آخرین ترندها و نکات کاربردی برای داشتن زندگی شادتر و موفق‌تر بهره‌مند شوید