این آجیل خواب خوب را تضمین می نماید

این آجیل خواب خوب را تضمین می نماید

خاتون یار: خوردن غذاهای مناسب در شب هنگام هم می تواند همراه با راهکارهای عملی به خواب خوب کمک نماید. آیا درحال غلت زدن و تلاش سخت و جانکاه برای فرو رفتن به یک خواب راحت هستید؟ یک مشت آجیل می تواند به شما کمک نماید تا مقداری خواب مورد نیاز خودرا دریافت کنید.



به گزارش خاتون یار به نقل از خبر آنلاین، این یافته درنتیجه یک مطالعه جدید انتشار یافته در مجله «غذا و عملکرد» به دست آمده که نشان داده است خوردن ۴۰ گرم گردو همراه با شام به مدت هشت هفته، تولید ملاتونین، کیفیت خواب و هوشیاری روزانه را در بزرگسالان جوان بهبود می بخشد. در صورتیکه ممکنست آجیل نخستین چیزی نباشد که برای خواب بهتر به ذهن خطور می کند، تحقیقات قبلی نیز گردو را با بهبود استراحت مرتبط دانسته اند.
همشهری در خبری نوشت: اما بگفته ماریا ایزکی ردو پولیدو، نویسنده این مطالعه، این مقاله جدید یک قدم فراتر می رود. ایزکی ردو پولیدو، استاد علوم غذایی و آشپزی در دانشگاه بارسلونا، به هلت اظهار داشت: مطالعه ما نخستین مطالعه ای است که بوسیله یک مداخله تغذیه ای، شواهد تجربی ارائه می کند و رابطه علی بین مصرف روزانه گردو و بهبود کیفیت خواب را نشان داده است.

این آجیل خواب خوب را تضمین می کند

رای بررسی ارتباط بین گردو و خواب، ایزویردو پولیدو و همکارانش ۷۶ جوان ۲۰ تا ۳۵ ساله را جهت شرکت در یک آزمایش ۱۸ هفته ای انتخاب کردند. در مرحله نخست مطالعه که هشت هفته به طول انجامید، شرکت کنندگان به دو گروه تقسیم شدند: گروهی که هر روز ۴۰ گرم گردو با شام مصرف می کردند و گروهی که مصرف نمی کردند. در طول این مدت به شرکت کنندگان گفته شد که انواع دیگر آجیل را نخورند.
پس از یک دوره دو هفته ای استراحت، گروه ها تغییر کردند: آنهایی که گردو می خوردند، مصرف را متوقف کردند و گروه دیگر آغاز به خوردن آن کردند. در طول مطالعه، شرکت کنندگان نمونه های ادرار خودرا برای اندازه گیری تولید ملاتونین ارائه دادند. به مدت هفت روز متوالی در هر مرحله، آنها همین طور ردیاب های مچی به مچ خود بسته بودند که الگوهای خواب، سطح فعالیت، دمای پوست و میزان قرار گرفتن در معرض نور را کنترل می کرد. سرانجام، آنها با بهره گیری از یک نمره کیفیت خواب جهانی ارزیابی شدند که چهار جنبه از استراحت شبانه را اندازه گیری می کرد: تاخیر خواب (مدت زمان موردنیاز برای به خواب رفتن)، بازده خواب (مدت زمان خواب بعنوان درصدی از زمان حضور در رختخواب)، تعداد بیدار شدن ها، مدت زمان بیداری بعد از به خواب رفتن.

نتیحه تحقیقات چه می گویند؟

ر طول دوره مصرف گردو، شرکت کنندگان افزایش قابل توجهی در تولید ملاتونین در شب تجربه کردند، زمان کمتری برای به خواب رفتن صرف شد و در کیفیت خواب جهانی امتیاز بالاتری کسب کردند. آنها همین طور خواب آلودگی کمتری در طول روز گزارش کردند. با این وجود، این مطالعه محدودیت هایی داشت. این مطالعه نسبتاً کوچک بود و توسط کمیسیون گردوی کالیفرنیا تامین مالی شده بود. بااینکه نویسندگان گفتند که این سازمان هیچ نقشی در طراحی یا تفسیر داده ها نداشته است.
از آنجا که شرکت کنندگان می دانستند که آیا گردو می خورند یا نه، ممکنست باورها یا رفتارهای آنها تحت تأثیر قرار گرفته باشد. علاوه بر این، به همه شرکت کنندگان فرمان داده شد که در طول آزمایش رژیم غذایی مدیترانه ای داشته باشند، ازاین رو سایر غذاها نیز می توانند در بهبود خواب نقش داشته باشند.

چرا گردو با خواب مرتبط است؟

گر خوردن گردو همانطور که مطالعات نشان می دهد، واقعاً خواب را بهبود می بخشد، ممکنست به علت محتوای هورمونی این آجیل باشد. برای این مطالعه، تیم تحقیقاتی همین طور سطح ترکیبات خواب آور گردو را تحلیل و بررسی کردند و به نتایج شایان توجهی دست پیدا کردند. در هر وعده، گردو بطور میانگین حاوی ۸۴.۶ میلی گرم تریپتوفان، ۱۱۸ نانوگرم ملاتونین و نسبت تریپتوفان به اسید آمینه رقیب (CAA) ۰.۰۵۸ بود.
دکتر دانیلا مارچتی، روان شناس طب خواب رفتاری، نیز در اینباره توضیح داد که هر یک از این عوامل برای استراحت بهتر معنادار هستند. او توضیح داد که تریپتوفان «نقطه آغاز بیوشیمیایی» برای سنتز سروتونین و ملاتونین است که هر دو خواب را تنظیم می کنند.
مارچتی اظهار داشت: ملاتونین در عصر بیشتر می شود تا سیگنال دهد که شب فرا رسیده است، که به شما کمک می نماید به خواب بروید. ازاین رو خوردن غذاهای حاوی ملاتونین می تواند این سیگنال ها را تقویت کند تا به بدن کمک نماید برای خواب آماده شود.
بطور خلاصه سرانجام، آنها با استفاده از یک نمره کیفیت خواب جهانی ارزیابی شدند که چهار جنبه از استراحت شبانه را اندازه گیری می کرد: تاخیر خواب (مدت زمان موردنیاز برای به خواب رفتن)، بازده خواب (مدت زمان خواب به عنوان درصدی از زمان حضور در رختخواب)، تعداد بیدار شدن ها، مدت زمان بیداری پس از به خواب رفتن. این مطالعه نسبتاً کوچک بود و توسط کمیسیون گردوی کالیفرنیا تامین مالی شده بود. از آنجائیکه شرکت کنندگان می دانستند که آیا گردو می خورند یا نه، ممکنست باورها یا رفتارهای آنها تحت تأثیر قرار گرفته باشد.

منبع:

0.0 از 5
9
1404/07/05
09:50:53
تگهای خبر: پوست , تحقیقات , تولید , رژیم غذایی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان
با خاتون یار، دانش و آگاهی خود را در زمینه‌های مختلف افزایش دهید و از آخرین ترندها و نکات کاربردی برای داشتن زندگی شادتر و موفق‌تر بهره‌مند شوید