این سبزی سرشار از ویتامین C است و از قلب حفاظت می کند

این سبزی سرشار از ویتامین C است و از قلب حفاظت می کند

به گزارش خاتون یار، کرفس یکی از سبزیجات کم کالری است که معمولاً در رژیم های لاغری جای دارد. البته از نظر تغذیه ای سرشار از ویتامین ها و املاح است. مصرف کرفس به مواجهه با التهابات بدن کمک کرده، در بهبود گوارش و کنترل وزن هم نقش دارد.


به گزارش خاتون یار به نقل از خبر آنلاین، کرفس یکی از سبزیجات کم کالری است که معمولاً در رژیم های لاغری جای دارد و از نظر تغذیه ای سرشار از ویتامین ها و املاح است. در این مطلب به فواید عادت به خوردن کرفس خواهیم پرداخت.
برنا در خبری نوشت: کرفس یکی از سبزیجات کم کالری است که معمولاً در رژیم های لاغری جای دارد. البته از نظر تغذیه ای سرشار از ویتامین ها و املاح است. مصرف کرفس به مواجهه با التهابات بدن کمک کرده، در بهبود گوارش و کنترل وزن هم نقش دارد.
کرفس را میتوان علاوه بر افزودن به انواع غذاها در ترکیب سالاد هم استفاده نمود. در ادامه این مطلب، به فواید عادت به خوردن این سبزی خواهیم پرداخت که به ترتیب عبارتند از:

۱. خوراکی با خاصیت ضدانعقادی

کرفس منبع غنی از ویتامین K به حساب می آید که این ویتامین نقش اساسی در انعقاد خون دارد. یک پیمانه کرفس خرد شده می تواند ۳۰ درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تأمین کند.

۲. حفاظت از قلب

کرفس جزو سبزیجاتی است که از سلامت قلب و عروق محافظت می کند. این تأثیر به علت تنظیم فشار خون است که ناشی از مقدار فراوان پتاسیم خواهد بود. خوردن کرفس همینطور سطح کلسترول خون را پایین می آورد چونکه فیبرهای آن در دفع کلسترول از روده ها تأثیر دارند و مانع از ورود کلسترول به خون می شوند.

۳. ضدالتهاب طبیعی

آنتی اکسیدان های کرفس در کاهش التهابات بدن نقش دارند. از همین رو، سفارش می شود برای بهبود التهابات ناشی از نقرس و آرتریت حتماً کرفس در رژیم غذایی گنجانده شود. بعلاوه، فلاونوئیدهای موجود در کرفس از عضلات و بافت های همبند محافظت و آنها را تقویت می کنند.

۴. بهبود عملکرد گوارش

از گذشته های دور مردم از خواص کرفس برای مواجهه با اسیدیته معده استفاده می کردند. در واقع، کرفس تاثیرات بسیاری برای سیستم گوارش دارد که همچون میتوان به بهبود یبوست تحت الشعاع فیبرهای فراوان اشاره نمود.
خوردن کرفس ترشح بزاق و شیره گوارشی را تحریک کرده و عملکرد گوارش را در اشخاصی که هضم آهسته دارند یا بی اشتها هستند، آسان می کند. همچنین، به نظر می آید کرفس مخاط معده را تقویت و از بروز زخم های گوارشی پیشگیری می کند.

۵. سرشار از ویتامین های C و فولات

کرفس یکی از بهترین منابع ویتامین C بحساب می آید. این ویتامین تأثیر آنتی اکسیدانی قوی دارد و جذب آهن همینطور سنتز کلاژن و تقویت عملکرد ایمنی بدن را آسان می کند.
یکی دیگر از ویتامین هایی که به مقدار فراوان در کرفس وجود دارد، ویتامین B۹ یا فولات است که برای خانم های آبستن طی سه ماه نخست حاملگی ضروریست تا از بروز ناهنجاری های عصبی جنین جلوگیری شود.


0.0 از 5
16
1404/04/22
12:22:38
تگهای خبر: رژیم غذایی , سلامت , قلب , لاغری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان
با خاتون یار، دانش و آگاهی خود را در زمینه‌های مختلف افزایش دهید و از آخرین ترندها و نکات کاربردی برای داشتن زندگی شادتر و موفق‌تر بهره‌مند شوید