رئیس كمیته امداد:

خدمت به نیازمندان، افتخار کمیته امداد است

خدمت به نیازمندان، افتخار کمیته امداد است

به گزارش خاتون یار، هرمزگان رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به رویکرد کلان این نهاد در توانمندسازی خانواده های نیازمند، خدمت بی منت به مردم و یتیمان را افتخاری بزرگ برای خادمان کمیته امداد دانست و بیان کرد: رفع بیکاری و ترویج فرهنگ خوداتکایی، مسیر اصلی دستیابی به جامعه ای پویا و با کرامت است.


سیدمرتضی بختیاری پنجشنبه، ۲۲ خرداد در مراسم رونمایی از ۱۱۴ واحد مسکونی ویژه ایتام و نیازمندان روستایی هرمزگان، اظهار داشت: کمیته امداد با تأکید بر سه رکن معیشت، مسکن و فرهنگ خودباوری توانسته است خدمات ارزشمندی عرضه نماید. تجربه نشان داده هر جا خیرین و مردم برای رفع محرومیت پای کار آمدند، توفیقات شایان توجهی رقم خورده است.
ویبا اشاره به نقش کلیدی نهادهای مختلف و روحانیت در پایین آوردن محرومیت ها، اظهار داشت: سربلندی همه خیرین، مؤسسات خیریه و دستگاه های خدمت رسان را در دفاع از یتیمان و نیازمندان جشن می گیریم و خودرا خادم مردم می دانیم
وی با بیان روایت هایی از قرآن و سیره دوده (ع) خدمت به محرومان را سعادتی الهی دانست و اشاره کرد: اگر غیر از خدمت بی منت در دل کارکنان امداد باشد، از فلسفه وجودی این نهاد فاصله گرفته ایم.
در بخش پایانی این مراسم، رییس کمیته امداد با اهدای یک سفر زیارتی به مشهد مقدس به اعضاء گروه سرود شرکت کننده در مراسم، بر پیوند وحدت و ارادت همه اقوام و مذاهب ایران اسلامی به خاندان عصمت و طهارت تاکید کرد.

بهره برداری از ۱۱۴ واحد مسکونی، قدمی برای خانه دار شدن نیازمندان هرمزگان

حمید باسره، مدیرکل کمیته امداد هرمزگان با بیان خبر بهره برداری از ۱۱۴ واحد مسکونی ویژه ایتام و خانواده های نیازمند استان اظهار داشت: این پروژه، اقدامی مؤثر در راستای حل یکی از اصلی ترین دغدغه های مددجویان کمیته امداد است.
بگفته او، این واحدهای تازه ساز نه فقط سرپناهی ایمن برای خانواده های محروم فراهم می آورد، بلکه نمونه ای موفق از همکاری نهادهای حمایتی، خیریه ها و بخش خصوصی در راه توانمندسازی اجتماعی در هرمزگان بشمار می رود.
وی در مراسم بهره برداری از این پروژه با قدردانی از حمایت های امام جمعه بندرعباس، استاندار، مسئولان و خیرین اشاره کرد: تا حالا ۱۱۲۶ واحد مسکونی برای خانواده های محروم هرمزگان تولید شده است و ۲۳۶ یتیم از نعمت خانه بهره مند شده اند. هم اکنون نیز ۲۴۰ واحد دیگر با همکاری این مجموعه ها در دست اجراست و در مجموع با تلاش موسسات خیریه، بنیاد مسکن، سپاه و بنیاد مستضعفان، روند خانه دار شدن نیازمندان شتاب گرفته است.
باسره با اشاره به اهمیت حرکت جمعی و اثرات ناشی از این پروژه ها اشاره کرد: علاوه بر تامین سرپناه، پیوست های فرهنگی نظیر سفرهای زیارتی برای خانواده ها پیش بینی شده که تا حالا ۱۸۶۴ نفر از این برنامه ها بهره مند شده اند.
مدیرکل کمیته امداد هرمزگان خانه دار شدن محرومان را اولویت اقتصاد خانواده های لطمه پذیر و منشأ اشتغال، امید و توانمندسازی دانست و با قدردانی ویژه از تمامی خیرین و حامیان پروژه، اظهار امیدواری کرد که با ادامه این مشارکت ها تا انتهای سال جاری، هزاران نیازمند دیگر در استان صاحب خانه امن و شرافتمندانه شوند.




0.0 از 5
211
1404/03/23
12:16:35
تگهای خبر: تولید , خانواده , خدمات , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان
با خاتون یار، دانش و آگاهی خود را در زمینه‌های مختلف افزایش دهید و از آخرین ترندها و نکات کاربردی برای داشتن زندگی شادتر و موفق‌تر بهره‌مند شوید