روش های مشارکت مردم در طرح نذر قربانی

روش های مشارکت مردم در طرح نذر قربانی

خاتون یار: معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد، روش های مشارکت مردم در طرح «نذر قربانی» را اعلام نمود.



حبیب اله آسوده، در گفت و گو با ایسنا، با دعوت از مردم نیکوکار برای همراهی در طرح نذر قربانی اظهار داشت: کمیته امداد همانند سالهای قبل، همزمان با عید سعید قربان مبادرت به برگزاری پویش نذر قربانی با هدف جمع آوری نذورات مردمی و توزیع میان نیازمندان کرده است.

وی اضافه کرد: در همین راستا از بامدادان یکشنبه (۱۹ تیرماه) و عید قربان، غرفه های کمیته امداد در تمام قربان گاه های سراسر کشور آماده جذب کمک های مردمی بصورت نقدی و گوشت قربانی هستند.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد اشاره کرد: همین طور کد دستوری #۱*۸۸۷۷* و #۱۲* برای جمع آوری کمک های نقدی مردم نیکوکار پیش بینی شده است.

آسوده اظهار نمود: بمنظور سهولت در واریز نقدی کمک های مردمی در عید قربان، شماره کارت ۷۷۷۷-۷۷۷۷-۶۰۷۷-۶۲۷۷ نیز در نظر گرفته شده است.

وی با اعلان اینکه سال قبل ۴۱۹ میلیارد تومان کمک از طرف خیران و مردم نیکوکار بصورت نقد و غیر نقد در روز عید قربان جمع آوری و میان خانواده های نیازمند توزیع شد، افزود: مراسم ویژه عید قربان امسال در مسجد مقدس جمکران برگزار می گردد.
بنا بر اعلام پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، مدیرکل کمیته امداد استان تهران نیز جزییات طرح «نذر قربانی» ویژه عید قربان و روش های مشارکت مردمی برای مساعدت با نیازمندان در قالب این طرح را در این استان اعلام نمود. سیدابوالفضل پرپنچی با تشریح جزییات طرح «نذر قربانی» اظهار داشت: این طرح در امتداد مفاهیم دینی، الهی و انسانی و با هدف ارتقای سطح معیشت خانواده های نیازمند درعید قربان اجرا می شود.
وی با اشاره به اجرای آیین « نذر قربانی » به مناسبت عید سعید قربان همزمان با سراسر کشور اضافه کرد: دفاتر کمیته امداد در سراسر استان تهران آماده دریافت نذورات و گوشت قربانی خیّران در روز عید قربان برای توزیع میان نیازمندان هستند.
پرپنچی اضافه کرد: مردم نیکوکار، خیران و تمام کسانی که قصد ادای نذورات خود در عید سعید قربان را دارند، می توانند با مشارکت در این طرح گوشت قربانی خودرا بوسیله دفاتر کمیته امداد و مراکز نیکوکاری زیرمجموعه این نهاد در سطح استان تهران در اختیار خانواده های نیازمند قرار دهند.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران اشاره کرد: در این طرح ضمن همکاری کمیته امداد استان تهران با سازمان میادین میوه و تره بار برای در نظر گرفتن جایگاه ذبح شرعی، دفاتر کمیته امداد در سراسر استان برای انجام نذر قربانی و اختصاص آن به نیازمندان آمادگی دارند. همین طور مردم عزیز می توانند نذورات نقدی خودرا برای تامین گوشت قربانی در اختیار این نهاد قرار دهند.
وی با دعوت از خیّران و مردم نیکوکار استان تهران برای پیوستن به این طرح خداپسندانه، اشاره کرد: کد دستوری #۱*۰۲۱*۸۸۷۷* و شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۲۰۰۸ نزد صندوق قرض الحسنه امداد ولایت برای دریافت کمک های مردمی در طرح قربانگاه پیش بینی شده است.
پرپنچی اضافه کرد: سامانه تلفن گویا به شماره ۷۳۵۵-۰۲۱ و درج عدد ۱۴ نیز از دیگر روش های پرداخت نذورات قربانی است.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران اشاره کرد: شهروندان تهرانی برای ذبح نذورات قربانی خود می توانند به آدرس پایگاه های مراکز بهداشتی دامکمیته امداد در مناطق ذیل مراجعه کنند:
۱. پایگاه اداره کمیته امداد مناطق ۲ و ۵ تهران در شهرسنگ، واقع در بلوار تعاون
۲. پایگاه اداره کمیته امداد مناطق ۴ و ۸ تهران واقع در حکیمیه، خیابان تابا، جنب کارخانه آزمایش
۲. پایگاه اداره کمیته امداد منطقه ۱۵ تهران واقع در بزرگراه امام رضا (ع) پس از گردنه تنباکویی، نرسیده به بازار گل امام رضا(ع)
۳. پایگاه اداره کمیته امداد چهاردانگه، واقع در پایین تر از احمدآباد مستوفی، جنب پارک آزادشهر









منبع:

0.0 از 5
486
1401/04/16
14:47:03
تگهای خبر: خانواده
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان
با خاتون یار، دانش و آگاهی خود را در زمینه‌های مختلف افزایش دهید و از آخرین ترندها و نکات کاربردی برای داشتن زندگی شادتر و موفق‌تر بهره‌مند شوید