آیا کنسرو تن ماهی مواد نگهدارنده دارد؟

آیا کنسرو تن ماهی مواد نگهدارنده دارد؟

خیلی از افراد تصور می کنند که تن ماهی دارای مواد نگهدارنده است. خیلی از افرادی که به این غذای کنسروی علاقه دارند به علت این که نمی دانند مواد نگهدارنده تن ماهی چیست از مصرف آن اجتناب می کنند.



به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، بسیاری از افراد تصور می کنند که تن ماهی دارای نگهدارنده است. خیلی از افرادی که به این غذای کنسروی علاقه دارند به علت این که نمی دانند مواد نگهدارنده تن ماهی چیست از مصرف آن اجتناب می کنند. چونکه در مورد وجود این نوع مواد در تن ماهی یا هر غذای کنسروی دیگر شایعات بسیاری وجود داشته که شک و شبه های فراوانی در مورد مصرف آنها بوجود می آورد.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت باید بدانید که علت ماندگاری طولانی مدت تن ماهی در ارتباط با فرآیند تولید کنسرو است. از آنجاییکه غذاهای کنسرو شده طی فرآیند دمایی بالایی تولید می شوند، باکتری های عامل فساد در آنها از بین رفته است و به دلیل نوع بسته بندی خاص آنها امکان ورود مجدد این عوامل به درون قوطی وجود ندارد. بنابراین دارای ماندگاری طولانی مدت هستند.

همچنین نمک هم بعنوان نگه دارنده و افزایش دهنده زمان ماندگاری محصول به کنسرو اضافه می شود، هرچند میزان آن خیلی بالا نیست اما سفارش می شود کسانی که باید رژیم غذایی محدود از نمک را دنبال کنند از مصرف این محصول غذایی صرف نظر کنند و آنرا نخورند.





منبع:

1401/01/07
12:31:59
0.0 / 5
508
تگهای خبر: تولید , رژیم غذایی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان