پروژه های جدیدی که تامین اجتماعی در دهه فجر افتتاح می کند
خاتون یار: همزمان با چهل و سومین سالروز ایام الله دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی 7 مرکز درمانی جدید سازمان تامین اجتماعی افتتاح یا شروع می شود. همین طور 25 پروژه برای توسعه و ارتقاء ظرفیت خدمت رسانی در بیمارستان های تامین اجتماعی شهرهای مختلف افتتاح یا شروع می شود.
به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، درمانگاه جم در استان بوشهر، توسعه بیمارستان شوشتر در استان خوزستان، پلی کلینیک رفسنجان در استان کرمان، پلی کلینیک گچساران در استان کهگیلویه و بویراحمد و درمانگاه شماره دو ساری در استان مازندران همچون پروژه هایی هستند که در روزهای الله دهه مبارک فجر امسال به بهره برداری می رسند. برای تکمیل این پروژه ها حدود ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است. عملیات راه اندازی درمانگاه قوچان در استان خراسان رضوی و درمانگاه نمین در استان اردبیل نیز شروع می شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، در حوزه توسعه و تجهیز بیمارستان ها تامین اجتماعی نیز ۲۴ پروژه با هزینه ای نزدیک به ۱۶۰ میلیارد تومان در دهه مبارک فجر افتتاح و عملیات توسعه یک پروژه شروع می شود. تمامی پروژه های توسعه ای سازمان تامین اجتماعی در قالب طرح سطح بندی خدمات مراکز درمانی و بمنظور استفاده حداکثری از توان و ظرفیت خدمت رسانی بیمارستان های تامین اجتماعی اجرا شده اند.
منبع: khatoonyar.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب