یك تحقیق محلی فاش كرد

رسوایی سوء استفاده های هولناک از صدها کودک در جنوب لندن

رسوایی سوء استفاده های هولناک از صدها کودک در جنوب لندن

خاتون یار: نتایج یک تحقیق از کارمندان و نمایندگان شورای محله ˮلَمبِثˮ در جنوب لندن فاش کرده است که بیش از 700 کودک در مراکز نگهداری کودکان در این منطقه، قربانی بی رحمی، آزار و سوءاستفاده شده اند.


به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، به نقل از شبکه خبری بی بی سی، مسئولان این تحقیق از شورای محله لمبث به سبب ده ها مورد سو استفاده از کودکان در پنچ مرکز نگهداری به شدت انتقاد کرده اند.
"تحقیق و تفحص مستقل در مورد کودک آزاری جنسی" از طرح های وزارت کشور انگلیس است.
این گزارش می گوید: سو استفاده کنندگان می توانستند به مراکز نگهداری از کودکان راه یابند یا سرپرستی موقت آنها را به عهده بگیرند.
تحقیق از این شورا در تابستان سال ۲۰۲۰ آغاز شد و در آن پنج مرکز نگهداری کودکان بین دهه ۱۹۶۰ تا ۱۹۹۰ بررسی شدند.
در گزارش آمده است: به استثنای بعضی موارد، کارمندان شورای لمبث با کودکان تحت مراقبت شان طوری رفتار می کردند که گویی این کودکان هیچ ارزشی ندارند. در نتیجه، افراد خطرناک می توانستند به خانه های کودکان و یتیم خانه ها راه یابند و تاثیرهای ویرانگر و مادام العمری بر قربانیان خود بگذارند.
این گزارش می گوید: شورای لمبث ۷۰۵ شکایت از ساکنان پیشین این مراکز دریافت کرده بود ولی فقط یکی از کارمندان ارشد این شورا مورد مواخذه قرار گرفت.
پروفسور الکسیس جِی، سرپرست این تحقیق، نوشته است: این کودکان در بازی قدرت زهرآگینی، آلت دست و گروگان بودند که در داخل شورای لمبث و بین این شورا و دولت مرکزی در جریان بود.
مسئولان این تحقیق همین طور از پلیس لندن خواسته اند درباره یکی از پرونده ها، تحقیق جنایی کند. در سال ۱۹۷۷، شورای لمبث به پزشکی قانونی اطلاع نداد پسری که جسدش در یکی از مراگز نگهداری پیدا شد، چند روز قبل گفته بود آزار دیده است.
بر طبق این گزارش، این مراکز نگهداری کودکان، مکان هایی خشن و بی رحم بودند که در آنها اجازه خشونت و آزار داده می شد و "کودکان زیر پنج سال، در معرض سو استفاده قرار می گرفتند.
کودکان اوقات خودرا با "خاله ها" یا "عموهای" مددکار می گذراندند، داوطلبانی که بدون بررسی درست سوابق شان با کودکان کار می کردند.
این تحقیق از پلیس متروپولیتن لندن هم به سبب کوتاهی در پیگیری شواهدی که ممکن بود منجر به کشف جرم شود، انتقاد کرده است.
شورای لمبث به سبب سو استفاده های هولناک و بسیار تکان دهنده و وحشتناک در این مراکز عذرخواهی کرده است.
این گزارش اضافه می کند: با وجود تحقیقات و بازرسی های زیادی که طی ۲۰ سال انجام شده، سیستم مراقبت از کودکان در ایفای وظیفه اش در قبال قربانیان کودک آزاری اهمال نموده است.




منبع:

0.0 از 5
1247
1400/05/09
00:00:58
تگهای خبر: بازی , پزشك , تحقیقات , دولت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان
با خاتون یار، دانش و آگاهی خود را در زمینه‌های مختلف افزایش دهید و از آخرین ترندها و نکات کاربردی برای داشتن زندگی شادتر و موفق‌تر بهره‌مند شوید