رتبه بندی ۲۴ میلیون خانوار ایرانی در پایگاه اطلاعات رفاهی ایرانیان

رتبه بندی ۲۴ میلیون خانوار ایرانی در پایگاه اطلاعات رفاهی ایرانیان

خاتون یار: مدیرکل دفتر اطلاعات رفاه ایرانیان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلان اینکه 60 پایگاه اطلاعات را در پایگاه اطلاعات رفاهی ایرانیان تجمیع کرده ایم اظهار داشت: برمبنای فرمول های مختلف 24 میلیون خانوار را برای نخستین بار رتبه بندی کردیم و تعاملاتی با دستگاههای مختلف داشتیم و ایرادات وارد شده به پایگاه اطلاعات در حال کشف است.


به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، احد رستمی در پنل «سیاست های رفاهی» همایش ملی «ایران ۱۴: رفاه و تامین اجتماعی» که به همت موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی برگزار شد، با اشاره به تعیین خط فقر در کشور اظهار داشت: خط فقر سالانه در وزارت رفاه تولید می شود اما باید در شواری عالی رفاه مصوب و اعلام گردد که به سبب عدم برگزاری جلسات شورای عالی رفاه، این کار صورت نمی گیرد. اما به هر صورت خط فقر در وزارت رفاه محاسبه و در اختیار دستگاه هایی قرار می گیرد که به آن نیاز داشته باشند.
وی با اشاره به تعیین خط فقر در کمیته امداد اظهار داشت: کار مهم کمیته امداد این بود که بیش از ۲۰۰۰ خط فقر تولید می کنند که بسیار منحصر به فرد است. آنها نمی توانند یک خط فقر مشخص و واحدی اعلام کنند برای اینکه همه نقاط و خانواده ها با دیگر متفاوت هستند. اقدامات دیگری نیز انجام شده و امیدواریم این ادغام به قدری جلو برود که کمیته امداد بتواند خاصیت های فقرا را از ابعاد مختلف رصد کنند و در اختیار نهادهای تصمیم گیر و برنامه ریز بگذارند و در نهایت خود استانها بتوانند برمبنای خاصیت های شناسایی شده، برنامه های مناسب برای فقر زدایی تدارک ببینند.
مدیرکل دفتر اطلاعات رفاه ایرانیان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به این که در دوران انتخابات ریاست جمهوری هستیم و شعارها در حوزه سیاست گذاری رفاهی مطرح می شوند اظهار داشت: سیاست گذاری رفاهی یک حوزه چندبعدی است که مسکن، آموزش، بهداشت، توانمندسازی و حوزه حمایتی را دربرمی گیرد اما حالا نامزدهای انتخاباتی هم سیاست های رفاهی را بیشتر در حوزه یارانه ها و آزادسازی قیمت ها بصورت پررنگ تری دنبال می کنند.
وی با اشاره به پیشینه سیاست های اتخاذشده در زمینه حذف یارانه ها از قبل انقلاب تا کنون اظهار داشت: یک دوره ای مجلس مصر بود یارانه ها حذف شوند که در دوران جنگ قرار داشتیم و دولت این کار را انجام نداد. یک مقطعی هم دولت مصر بود و مجلس موافقت نکرد. دراین زمینه کشمکش هایی بین دولت ها و مجلس ها وجود داشته که در نهایت منجر به تدوین قانون نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی شده و وزارت رفاهی تشکیل شد تا منابع یارانه در اختیارش قرار بگیرد و بتواند منابع را در امتداد گسترش عدالت اجتماعی به کار بگیرد.
رستمی اضافه کرد: سال ۸۷ با اجرای هدفمندسازی، سازمان هدفمندسازی در دل وزارت رفاه شکل گرفت، کمی بعد جدا شد و خود وزارتخانه هم با وزارت کار و تعاون ادغام شد و شورای عالی رفاه که قرار بود سیاستگذار اجتماعی باشد عملا ابزارش را از دست داد و در نهایت به این نقطه رسیدیم که وقتی بحث از سیاست های رفاه اجتماعی می شود اکثرا به حوزه آزادسازی قیمت و پرداخت نقدی به مردم توجه می کنند و سایر حوزه ها و مشکلات در حوزه مسکن، بهداشت و آموزش به فراموشی سپرده می شود.
مدیرکل دفتر اطلاعات رفاه ایرانیان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلان اینکه امیدوارم این جلسات بابی باشد که فرد منتخب انتخابات ریاست جمهوری، سیاست گذاری اجتماعی را به درستی درک کند و فردی تک بعدی نباشد اظهار داشت: شورای عالی رفاه قدرت نظارتی و اجرائی اش را از دست داده و مقامات بالاتر هم مسلط به سیاست گذاری اجتماعی نیستند و موجب می شود حوزه های مختلف تصمیمات خودرا بگیرند و گاهی اجرای آنها نتایج عکس می دهد.
وی با اعلان اینکه ۶۰ پایگاه اطلاعات را در پایگاه اطلاعات رفاهی ایرانیان تجمیع کرده ایم اظهار داشت: برمبنای فرمول های مختلف ۲۴ میلیون خانوار را برای نخستین بار رتبه بندی کردیم و تعاملاتی با دستگاههای مختلف داشتیم و ایرادات وارد شده به پایگاه اطلاعات در حال کشف است.



1400/03/05
11:39:59
0.0 / 5
880
تگهای خبر: تولید , خانواده , دستگاه , دولت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان