كاهش مرگ زودرس با رژیم غذایی گیاهی

كاهش مرگ زودرس با رژیم غذایی گیاهی

خاتون یار: تهران – مطالعات محققان دانشگاه هاروارد آمریكا نشان داده است رژیم غذایی گیاهی، می تواند آمار مرگ و میر زودرس را یك سوم كم كند.


به گزارش روز دوشنبه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری مدیكال ساینس، این مطالعه نشان داده است حدود 30 میلیون مرگ در سراسر جهان قابل پیشگیری است و به رژیم غذایی، چاقی و سیگار مربوط است. این مطالعه نشان داده است حركت به سمت رژیم غذایی گیاهی، می تواند آمار مرگ و میر زودرس را یك سوم كم كند.
این مطالعه بر رژیم غذایی كاملا گیاهی تاكید نمی كند، بلكه نشان داده است مصرف هرچه بیشتر میوه و سبزی و اجتناب از مصرف گوشت قرمز قدم بزرگی به سمت طول عمر است.در این مطالعه آمده است رژیم غذایی سالم بر تمام جنبه های سلامتی تاثیر گذار است.
این مطالعه همینطور نشان داده است رژیم غذایی مملو از گیاهان و میوه قادر است در مدت دو هفته میزان كلسترول را حدود 35 درصد كم كند و حدودا هیچ عاملی نمی تواند چنین تاثیری بر سلامتی داشته باشد.
رژیم غذایی گیاهی منجر به كاهش فشار خون، كاهش شاخص توده بدنی و احتمال بروز بیماری های قلبی می گردد. در مقابل مصرف گوشت قرمز احتمال بروز سرطان را به میزان چشمگیری بالا می برد.
آنچه در رژیم گیاهی باید مورد توجه قرار گیرد، تامین پروتئین، كلسیم، آهن و ویتامین B12 مورد نیاز بدن است؛ چراكه اغلب این موارد توسط گوشت قرمز تامین می شوند. این مطالعه بیش از پیش تاثیر مثبت گیاهان و میوه ها و تاثیر منفی گوشت قرمز بر مرگ زودرس را تایید می كند.
علمی (6) **9259**1440


1397/02/12
14:27:29
5.0 / 5
56
تگهای خبر: سلامت , علمی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان