از هر ۸ نفر در سرتاسر جهان یکی از بیماری روانی رنج می برد

از هر ۸ نفر در سرتاسر جهان یکی از بیماری روانی رنج می برد

خاتون یار: پنجمین گزارش از «بررسی جهانی شواهد در مورد بهداشت و مهاجرت» (GEHM) نشان میدهد که حدودا از هر هشت نفر در سرتاسر جهان، یک نفر دارای بیماری روانی است.


این گزارش که در روز جهانی بهداشت روان منتشر گردید در عین حال آخرین شواهد جهانی در مورد عوامل مؤثر بر بهداشت روانی پناهندگان و مهاجران و همین طور دسترسی آنها به مراقبت های بهداشتی را نشان داده است.
به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، آخرین مطالعات در مورد سلامت روان پناهندگان و مهاجران در مناطق مختلف دنیا نشان داده است که این افراد بیشتر در معرض خطر مبتلاشدن به اختلالات روانی هستند و در عین حال، کمتر به مراقبت های بهداشتی دسترسی دارند.
در این گزارش آمده است: پناهندگان و مهاجران بخصوص در مقابل مشکلات روحی و روانی لطمه پذیرتر هستند برای اینکه بیشتر احتمال دارد که در معرض عوامل استرس و چالش های مختلف قرار گیرند که بر سلامت روان و رفاه آنها هم در طول پروسه مهاجرتشان و هم در بدو ورود آنها به کشوری دیگر تأثیر می گذارد.
به گزارش آناتولی، دکتر «سانتینو سورونی» که ریاست دپارتمان بهداشت و مهاجرت سازمان جهانی بهداشت (WHO) را بر عهده دارد در اینباره اظهار داشت: سلامت و رفاه، حق همه افراد همچون برای پناهندگان و مهاجران است.
او اظهار داشت که اختلالات روانی رایج مانند افسردگی، اضطراب و اختلال استرس بعد از سانحه (PTSD) در میان مهاجران و پناهندگان در هر کشوری بیشتر از جمعیت میزبان است.
خطر اضطراب و افسردگی در کمین زنان و دختران پناهجو در جهان
این گزارش خاطر نشان می کند که دختران و زنان مهاجر و پناهجو در مناطق مختلف جهان بیشتر در معرض افسردگی و اضطراب هستند.
سورونی اظهار داشت: هدف از تهیه و ارائه این اطلاعات، حمایت و تقویت پاسخ های سیستم های مراقبت بهداشتی به نیازهای بهداشت روانی پناهندگان و مهاجران است.
وی اظهار نمود: علت این امر آنست که آنها بتوانند مراقبت و حمایت سلامت روان باکیفیت را به روش هایی که در دسترس، قابل قبول و مقرون به صرفه می دانند، دریافت نمایند.
در همین حال، این گزارش عوامل خطر و موانعی را که گروههای پناهنده و مهاجر تجربه می کنند، بررسی و راه هایی برای رسیدگی به آنها و بهبود دسترسی آنها به مراقبت های بهداشت روانی را نیز بیان می کند.
این گزارش می گوید: شواهد نشان داده است که عضوی از یک جامعه بودن با پیشینه مشترک و حضور در مدرسه با نرخ پایین تری از اختلالات روانی مرتبط می باشد.
انگ و برچسب زدن
این گزارش همین طور بر «انگ و برچسب زدن» نیز تاکید می کند برای اینکه نژادپرستی و تبعیض بطور مداوم با نتایج نامطلوب سلامت روان مرتبط می باشد.
طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت در مورد ناملایمات و تروما، برای مثال بازداشت طولانی مدت (شبیه به آن چه که بتازگی مقامات آمریکایی با مهاجران در مرزهای جنوبی این کشور انجام می دهند) با نرخ بالاتر افسردگی و استرس بعد از سانحه مرتبط می باشد.
وقتی صحبت از دسترسی به خدمات به میان می آید، پناهندگان و مهاجران اغلب سلامت روان خودرا در اولویت قرار نمی دهند برای اینکه از خدماتی که امکان دارد به صورت رایگان در دسترس باشد، بی خبر هستند یا به علت موانع زبانی و نگرانی های در ارتباط با رازداری، مراقبت های بهداشتی را نمی پذیرند.
«دوورا کستل»، مدیر بهداشت روانی و مصرف مواد سازمان جهانی بهداشت در اینباره اظهار داشت: پناهندگان و مهاجران با استرس ها و چالش های منحصربه فردی مواجهند.
این گزارش نیاز فوری به ایجاد سیاست ها و قوانین قوی تر برای پاسخگویی به نیازهای مراقبت های بهداشت روانی پناهندگان و مهاجران را نشان داده است.
صدها میلیون نفر در جهان در معرض تبدیل شدن به مهاجران آب و هوایی
رییس سازمان بین المللی مهاجرت (IOM) نیز بتازگی هشدار داده است: اگر جهان اقدامی انجام ندهد، صدها میلیون نفر در معرض خطر تبدیل شدن به مهاجران آب و هوایی قرار دارند.
«امی پوپ»، رییس سازمان بین المللی مهاجرت در اینباره اظهار داشت: UNFCCC (کنوانسیون سازمان ملل درباره ی چارچوب تغییر اقلیم) گفته است ۳۰۰ میلیون نفر در جوامعی زندگی می کنند که به شدت از نظر اقلیمی لطمه پذیر هستند. این بدان معناست که اگر اقدامی در این زمنیه صورت نگیرد، صدها میلیون نفر در معرض خطر آوارگی قرار دارند.
وی همینطور اظهار داشت: تعداد واقعی کسانی که مهاجر آب و هوایی خواهند شد قابل اطلاع نیست و افزود که این رقم به اقدامات افراد، دولت ها، شرکت ها و سایر بخش ها برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و ایجاد راهکارهای پایدارتر، بستگی دارد.
او گفت که بررسی تاثیر تغییرات آب و هوایی بر مهاجرت و جابه جایی انسان ها، جزو سه اولویت اصلی او بعنوان رییس جدید سازمان بین المللی مهاجرت است.
او اظهار نمود: دلیلی که ما حالا این اعداد را برجسته می نماییم، آنست که تأثیر آن بر جوامع می تواند فوق العاده قابل توجه باشد.
وی تصریح کرد که سازمان بین المللی مهاجرت می خواهد آگاهی مردم دنیا را در مورد تأثیر تغییرات آب و هوایی بر جابه جایی و مهاجرت انسان افزایش دهد. با این وجود مهم تر از همه ایجاد تعامل، منابع و پشتیبانی از راهکارهای نوآورانه است.
او در آخر اظهار داشت: هدف ما اینست که سیاستگذاران، دولت ها و... آغاز به تفکر و عمل فعالانه برای حل این معضل کنند.
به قول سازمان بین المللی مهاجرت، تخمین زده می شود که تأثیرات مستقیم تغییرات آب و هوایی که با تأثیرات ثانویه مانند کاهش بهره وری کشاورزی تشدید می شود، تا سال ۲۰۵۰ میلادی موجب مهاجرت داخلی ۲۱۶ میلیون نفر در جهان شود.
این سازمان همین طور هشدار داد که تا سال ۲۰۳۰ میلادی نیز ۵۰ درصد از جمعیت جهان در مناطق ساحلی در معرض سیل، طوفان و سونامی زندگی خواهند کرد.
امی پوپ در ماه مه بعنوان مدیرکل سازمان بین المللی مهاجرت انتخاب گردید و در اول اکتبر نیز مسئولیت این سازمان را برعهده گرفت. وی به مدت پنج سال این سازمان را رهبری خواهد نمود.



1402/07/23
15:48:45
0.0 / 5
277
تگهای خبر: بیمار , بیماری , خدمات , دولت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان