مراحل ثبت نام والدین نوزادان متولد ۱۴۰۱ برای دریافت سهام

مراحل ثبت نام والدین نوزادان متولد ۱۴۰۱ برای دریافت سهام

به گزارش خاتون یار، مراحل ثبت نام والدین متولدین ۱۴۰۱ برای دریافت سهام نوزادان در جهت اجرای ماده ۱۱ قانون پشتیبانی از خانواده و جوانی جمعیت اعلام گردید.



به گزارش خاتون یار به نقل از مهر، بنا بر اعلام وزارت امور اقتصادی و دارایی، واگذاری سهام صندوق های قابل معامله در بورس برای متولدین ۱۴۰۱ در حال انجام می باشد و با عنایت به این که سود این اوراق هم به حساب واریز خواهد شد، انتظار می رود با پس انداز سود سالانه سهام های اختصاص داده شده و رشد قیمت آنها در انتها ۲۴ سالگی، مشمولان با سرمایه اولیه مطلوبی در بازار بورس به فعالیت خود ادامه دهند؛ اما یکی از مهم ترین سوالات در این حوزه، جزئیات و نحوه ثبت نام مشمولان است.
بر این اساس، مراحل ثبت نام والدین متولدین ۱۴۰۱ به ترتیب زیر است:
۱-و رود به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به آدرس my.gov.ir
۲-و رود از راه شماره همراه والدین فرزند و دریافت کد یک بار مصرف
۳- مشاهده بخش داشبورد و ورود به قسمت طرح تشویق فرزندآوری
۴- مشاهده اطلاعات فرزندان متولد ۱۴۰۱
۵- انتخاب نام فرزند و درج تاریخ تولد
۶- ارسال اطلاعات و نمایش اطلاعات فرزند
۷- انتخاب بانک عامل و سه مورد از صندوق های سهام
۸- مشاهده پیام ثبت موفق و انتظار برای تأیید
۹- بقیه مراحل توسط دستگاههای حاکمیتی و با عنایت به کد سجامی صورت می گیرد.
والدین موظف به دریافت کد سجامی برای فرزند خود هستند
لازم به یادآوری است که ثبت نام به منظور دریافت کد سجامی باید توسط والدین صورت گیرد. زمانی که کد سجامی نوزاد توسط والدین دریافت شد، به صورت اتوماتیک به ادامه فرآیند ثبت نام و دریافت اطلاعات لینک می شود.
همچنین علت عدم اجرای ماده ۱۱ برای متولدین ۱۴۰۰، آماده نشدن دستورالعمل اجرایی به علت پیچیده بودن فرایند اجرا بوده است.
در حال حاضر اعتبار لازم برای متولدین ۱۴۰۱ تخصیص داده شده و بمحض تخصیص اعتبار برای متولدین ۱۴۰۰ و ۱۴۰۲، فرایند ثبت نام آنها هم اعلام خواهد شد.
لازم به یادآوری است که بودجه اختصاص داده شده در بند (ر) تبصره ۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ با پیگیری های مکرر و مجدانه مرکز نوسازی در تاریخ ۲۷ اسفند ماه سال گذشته، به مبلغ ۶۰۰ میلیارد تومان به تعداد ۴۰۰ هزار والد تخصیص داده شده است.
متولدین هم به شرح ماه تولد از آغاز سال ۱۴۰۱ برای ثبت نام توسط والدین فراخوان می شوند که هم اکنون برای متولدین سه ماه نخست امکان ثبت نام وجود دارد و برای متولدین سه فصل دیگر بزودی جدول زمان بندی برای ثبت نام اعلام خواهد شد.
همچنین شرح فرآیند اجرای ماده ۱۱ قانون پشتیبانی از خانواده و جوانی جمعیت در سامانه اینترنتی به آدرس https: //b2n.ir/t28474 به صورت کامل قابل مشاهده می باشد.
در حقیقت سازمان ثبت احوال اطلاعات متولدین جدید را در پنجره ملی خدمات دولت الکترونیک با آدرس فوق قرار داده، والدین متولدین جدید با رفتن به آدرس اطلاع رسانی شده توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی درخواست افتتاح حساب در یکی از بانکهای ملی با پست بانک را علامت زده و صندوق سرمایه گذاری مورد نظر خویش را انتخاب می کنند. در ادامه بمحض تکمیل اطلاعات توسط والدین نوزادان، اطلاعات توسط بانک عامل دریافت و حساب افتتاح و شماره شبا صادر می شود.
این شماره از راه سامانه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند برای وزارت امور اقتصادی و دارایی ارسال شده و وزارت اقتصادی با تخصیص دریافتی از محل ردیف ۹۲-۵۳۰۰۰۰ نسبت به شارژ حساب، اقدام نموده و مجدداً برای بانک ارسال می کند. اطلاعات در اختیار کارگزاری بانک ملی برای خرید واحدهای صندوق سرمایه گذاری قرار می گیرد و در نهایت کارگزاری مبادرت به خرید واحدهای صندوق می کند و سهام خریداری شده را در اختیار شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار قرار می دهد.
بر اساس این گزارش، قانون پشتیبانی از خانواده و جوانی جمعیت در مهر ماه سال ۱۴۰۰ توسط مجلس شورای اسلامی تصویب و در آبان همان سال به تمام دستگاههای اجرایی ماده ۲۹ قانون برنامه پنجم توسعه به منظور اجرا ابلاغ گردید.
مطابق این قانون برای دستگاه ها وظایف عمومی و تخصصی تعیین شده است. وزارت امور اقتصادی و دارایی متولی اجرای ماده ۱۱ قانون فوق الذکر است. ماده ۱۱ دولت را مکلف کرده به متولدین از آغاز سال ۱۴۰۰، معادل ۱۰ میلیون ریال سهام صندوق های قابل معامله در بورس را اختصاص دهد.
این رقم برای سال ۱۴۰۱ برای هر فرزند متولد شده ۱۵ میلیون ریال تعیین شده است. برای سالهای بعد هم به مدت ۷ سال در قانون بودجه باید ارقام تعیین و تأمین اعتبار شود.
با توجه به این که برای اجرای ماده ۱۱ قانون فوق الذکر احتیاج به تهیه دستورالعمل و تصویب آن در هیأت دولت بود، بمحض ابلاغ قانون، وزارت امور اقتصادی و دارایی با همکاری سازمان بورس و اوراق بهادار تهیه آیین نامه را شروع کرد.
با رفت و برگشت های مختلف و جلسات پیاپی آیین نامه تهیه و بعد از چندین بار مطرح شدن در کمیسیون اقتصادی هیأت دولت در نهایت در ۲۷ شهریور ماه ۱۴۰۱ تصویب و در مهر ماه ابلاغ گردید. بمحض ابلاغ آیین نامه با عنایت به تعداد زیاد ذی نفعان مشخص شده در آن، کارگروه هماهنگی بین دستگاههای اجرایی ذی نفع به منظور تسریع در اجرا تشکیل شد. هماهنگی های لازم به منظور تهیه بستر اجرای الکترونیک ثبت نام والدین صورت پذیرفت.
شایان ذکر است این کار برای اولین بار در کشور صورت می گیرد و به منظور اجرا احتیاج به همکاری بین دستگاه ها ازجمله سازمان ثبت احوال کشور، سازمان بورس و اوراق بهادار، شرکت سپرده گذاری مرکزی، سازمان فناوری اطلاعات ایران، بانک ملی ایران، پست بانک، کارگزاری بانک ملی و وزارت امور اقتصادی و دارایی بود.
جلسات فشرده بین ذی نفعان در وزارت امور اقتصادی و دارایی و کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک برگزار شد و با پیگیری های انجام شده و همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در ابتدا بستر به صورت آزمایشی طراحی و اجرا شد و بعد از رفع نقصها آماده ثبت نام عموم از راه بستر پنجره ملی خدمات دولت هوشمند است.
در حال حاضر امکان ثبت نام متولدین ۱۴۰۱ فراهم است، برای متولدین ۱۴۰۰ با عنایت به گذشت زمان باید برای تأمین اعتبار اقدامات لازم صورت گیرد تا برای این گروه هم شرایط ثبت نام و اختصاص سهام فراهم گردد که بمحض انجام مقدمات و تأمین اعتبار اعلام خواهد شد. مطابق فرایند مشخص شده در آیین نامه ماده ۱۱ وزارت امور اقتصادی و دارایی منابع لازم را تأمین می کند.
بانک های ملی ایران و پست بانک بعنوان بانک عامل جهت واریز وجه ریالی به حساب نوزادان تعیین شده اند، کارگزاری بانک ملی وظیفه خرید سهام صندوق های قابل معامله در بورس را بر عهده دارد، سازمان بورس و اوراق بهادار فهرست صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس را به صورت مرتب بروزرسانی می کند و در نهایت شرکت سپرده گذاری مرکزی این اوراق سهام را برای متولدین جدید تا پایان ۲۲ سالگی بلوکه می کند.
سود این اوراق هم به حساب واریز خواهد شد و انتظار می رود با پس انداز سود سالانه سهام های اختصاص داده شده و رشد قیمت آنها در انتها ۲۴ سالگی، فرد با سرمایه اولیه مطلوبی در بازار بورس به فعالیت خود ادامه دهد.

1402/02/09
00:33:59
0.0 / 5
344
تگهای خبر: اتوماتیك , خانواده , خدمات , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان