توصیه های عضو هیات علمی دانشگاه تهران برای مقابله با كرونا:

حفظ آرامش و نشاط معنوی ما را در مقابله با آفات لطمه زا و ویروس كرونا پر توفیق می كند

حفظ آرامش و نشاط معنوی ما را در مقابله با آفات لطمه زا و ویروس كرونا پر توفیق می كند

به گزارش خاتون یار استاد روانشناسی دانشگاه تهران معتقد است: حفظ آرامش و نشاط معنوی، گشاده رویی و مثبت اندیشی، تألیف قلوب و امید آفرینی، نیایش و توكل به خالق علیم و حكیم و قدیر، ما را در مقابله با آفات لطمه زا و ویروس كرونا پر توفیق خواهد نمود.


به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، دكتر غلامعلی افروز عضو هیات علمی دانشكده روان شناسی دانشگاه تهران در مطلبی در صفحه شخصی خود با عنوان "آرامش"، لازمه سلامت زیستی و تعادل روانی آورده است: چند روزی است، همه ما شاهد بوق و كرنای پرشتاب و تنش زا در وصف ویروسك نا خوانده ای به نام كرونا هستیم!
تردیدی نیست كه همه ویروسهای عفونی می توانند بطور جدی لطمه زا باشند. همین است كه تقویت ایمنی و مصونیت سلولی، آمادگی های زیستی و روانی در مقابله با این ویروسها امری بسیار حیاتیست.
لیكن در این رهگذر، نشر خیلی از پیامهای صوتی و تصویری تنش آفرین، با هدف تولید اضطراب فراگیر، ایجاد ناامنی روانی، نگرانی عمومی و كلافگی فكری در میان اقشار مختلف مردم، خصوصاً خانواده ها، كودكان و نوجوانان علاوه بر آنكه، آرامش مردم را مختل نموده و اعتماد به نفس و احساس خود ارزشمندی آنان را تضعیف می نماید، موجب سستی سیستم ایمنی شده و آمادگی روانی و نشاط و سر زندگی ایشان را بطور شایان توجهی كاهش میدهد.
به سخن دیگر، اضطراب و تنیدگی های روانی حاصل از پیامهای پر تهدید و تبلیغات تنش زا و بعضاً مغرضانه كه عموماً در خارج از كشور برای ایجاد ناامنی روانی و واكنش های حاد هیجانی در مخاطبان تولید و نشر می یابد، یقینا در كوتاه مدت و بلند مدت، بیشتر از ویروس كرونا سلامت زیستی و روانی و پویایی اجتماعی انسان را متأثر نموده و احساس خود باوری و انگیزه تلاشمداری را می كاهد.
یقیناً، اضطراب، ناامنی درونی، حاكم شدن احساس ناامیدی بر اندیشه و روان انسان، به تدریج كنشهای ذهنی و حافظه را مبتلا به اختلال نموده و سیستم ایمنی بدن را متأثر می نماید. اضطراب شدید، پروسه گردش طبیعی خون و جریان تنفسی را گرفتار نارسایی نموده و غدد درون ریز و برون ریز را مختل و زمینه های احتمال سكته های قلبی و مغزی را مضاعف می كند در حقیقت، آرامش، سرمایه بی بدیل حیات زیستی و روانی انسان است، بدون تردید، در شرایط بحران، تقویت آرامش روانی مردم از بیشترین اهمیت برخوردارست. ایجاد هر گونه تنش و تعارض تحمیلی و افزایش اضطراب و تزلزل در آرامش خانواده ها، رفتاری ناصواب و نابخردانه خواهد بود.
پر واضح است، در شرایط فعلی، حفظ آمادگی های كامل برای مقابله با پدیده نامیمون كرونا، امری است كاملا ضروری. در این مهم، رعایت اصول بهداشتی، تغذیه مناسب، خواب آرام شب هنگام، حضور كمتر در میان جمعیت ها، پرهیز از دست دادن ها و روبوسی ها، شستن مرتب دست ها، نوشیدن مایعات فراوان خصوصاً آب گرم و چای كم رنگ می تواند بسیار مؤثر واقع گردد، شایان ذكر است كه نوشیدن مكرر آب خیلی گرم زمینه شستشوی دهان و گلو، ریه ها و شش ها و روده ها را فراهم نموده و بطور چشمگیری فرصت لانه گزینی و خوش نشینی از ویروس تاجدار كرونا در بدنمان سلب می شود.
در نهایت، حفظ آرامش و نشاط معنوی، گشاده رویی و مثبت اندیشی، تألیف قلوب و امید آفرینی، نیایش و توكل به خالق علیم و حكیم و قدیر، ما را در مقابله با آفات لطمه زا و ویروس كرونا پر توفیق خواهد نمود.




منبع:

1398/12/07
11:15:55
5.0 / 5
4156
تگهای خبر: تولید , چای , حافظه , خانواده
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان