پیشنهاد تأسیس دفتر همکاریهای اقتصادی زنان ایران و آفریقا

پیشنهاد تأسیس دفتر همکاریهای اقتصادی زنان ایران و آفریقا

به گزارش خاتون یار، مشاور امور بین الملل معاونت زنان و خانواده رئیس جمهور اظهار داشت: پیشنهاد تأسیس دفتر همکاریهای اقتصادی زنان ایران و آفریقا مطرح گردیده است که ذیل دبیرخانه دائمی اتحادیه آفریقا فعالیت خواهد نمود.


به گزارش خاتون یار به نقل از مهر، پنل تخصصی «پیشرانی اقتصادی زنان در پرتو دیپلماسی اقتصادی» با حضور مسؤلان داخلی و خارجی، نمایندگان بخش دولتی و خصوصی و فعالان حوزه کارآفرینی زنان در خانه نوآوری و فناوری ایران (iHiT) برگزار گردید. این نشست با همکاری معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری و سازمان توسعه تجارت جهانی به ریاست فخرالسادات فاطمی، مشاور امور بین الملل معاونت زنان، برگزار گردید. فاطمی در این جلسه، ضمن اشاره به فرصت های قانونی و فضای عمومی کشور برای نقش آفرینی اقتصادی زنان، بر ضرورت شناسایی این ظرفیت ها توسط بخش خصوصی و کارآفرینان زن تاکید کرد و اظهار داشت: چالش های بسیاری پیش روی زنان کارآفرین وجود دارد که باید از جانب نهادهای قانون گذار و سیاست گذار مورد توجه قرار گیرد تا اصلاح فرآیندها صورت گیرد. مشاور امور بین الملل معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری از زنان کارآفرین خواست با عرضه ایده ها و پیشنهادها، این بسترها را از مرحله آموزش به سطح فعالیتهای تجاری و اجرایی برسانند. وی به چهار محور همکاری بین المللی معاونت زنان اشاره نمود که شامل اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند (آیورا)، سازمان همکاری شانگهای، گروه بریکس و ابتکار جدید همکاری با قاره آفریقا است و عنوان کرد: در قالب اجلاس ایران و آفریقا، پیشنهاد تأسیس دفتر همکاریهای اقتصادی زنان ایران و آفریقا مطرح گردیده است که ذیل دبیرخانه دائمی اتحادیه آفریقا فعالیت خواهد نمود. فاطمی افزود: این دفتر می تواند آغازگر مجموعه ای از همکاریهای متنوع اقتصادی، آموزشی و تجاری میان زنان دو منطقه باشد. ما امیدواریم این ساختار به بستری برای تقویت ارتباطات، تبادل تجربیات و اجرای طرح های مشترک تبدیل گردد و نقشی مؤثر در توسعه اقتصاد زنان در سطح بین المللی ایفا کند. برگزاری این نشست در جهت افزایش فرصت ها با نقش آفرینی زنان در اقتصاد و تجارت ملی و بین المللی که با تاکید بر ظرفیتهای قانونی و بین المللی، بستری برای پیوند دادن توانمندی های کارآفرینان زن با دیپلماسی اقتصادی و گامی مؤثر در جهت تبدیل ایده ها به اقدامات اجرایی و تجاری فراهم خواهد نمود.


منبع:

0.0 از 5
8
1404/02/14
10:22:38
تگهای خبر: آموزشی , خانواده , دولت , زنان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان
با خاتون یار، دانش و آگاهی خود را در زمینه‌های مختلف افزایش دهید و از آخرین ترندها و نکات کاربردی برای داشتن زندگی شادتر و موفق‌تر بهره‌مند شوید