ارزش 42 هزار میلیاردی سرمایه گذاری در شستا
به گزارش خاتون یار سرپرست سازمان تأمین اجتماعی ضمن اشاره به این که طبق گزارش سرپرست سابق شستا، همین سال جاری سرمایه گذاری توسعه ای شستا ۴۲ هزار میلیارد است، اظهار داشت: شاید بتوان با ظرفیت سازی های جدید افزایش آنرا تا ۱۰ برابر هم پیش بینی نمود.
به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، میرهاشم موسوی در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی(شستا)، با اشاره به اینکه امید است بتوانیم بر مبنای رویکردها، اصول و مبانی که باید در جهت اعتمادسازی بیشتر و تحول به کار بگیریم، وظایف خویش را انجام دهیم ضمن تشکر از شجاعی برهان سرپرست سابق شستا، اظهار داشت: از اقدامات مهم اخیر برگزاری مجمع شستا بود و رشدهای خوبی صورت گرفت. ۳۱ هزار میلیارد تومان سود خالص مالی نسبت به سال ۹۹ بود که رشد ۶۲ درصدی را نشان داده است.
وی ضمن اشاره به این که دستاوردهای مطلوبی را در شستا شاهد بودیم، اما ظرفیت هایی که میتوان برای این مجموعه ترسیم کرد بسیار زیاد هستند اظهار داشت: انتظار ما از آینده مدیریت این مجموعه این است که متناسب با ظرفیت ها و دارایی های موجود که ۹۰ درصد سهام آن متعلق به تأمین اجتماعی است افزایش نرخ بازدهی سرمایه گذاری ها و ترسیم افقی مطلوب و فراتر از وضعیت فعلی را رقم بزند.
موسوی افزود: تجربه آقای رستمی، مدیرعامل جدید شستا در بانک تجارت و بورس نشان داد که در توسعه سرمایه گذاری ها مدیر موفقی بوده است و تجربه خوبی در شرکت داری دارد. وی بعنوان یکی از مدیران فعال در صنعت هم شناخته می شود و فردی است که هم در فضای شرکت داری و هم مدیریت صنعتی کار کرده و هم در ارکان بازار سرمایه و بانک حضور داشته و از بهترین انتخاب ها برای شستا بود.
وی تصریح کرد: امروز این مجموعه را که مسیرهای رشد خودش را شروع کرده به دست برادری می سپاریم که تجربه تحول در بخش های مختلف دارد و انتظار ما از ایشان هم جهش و تحول است.
وی ضمن اشاره به این که شستا یک مجموعه اقتصادی بزرگ است و این مجموعه اقتصادی تجارب مختلفی در دوره های مختلف کسب کرده اظهار داشت: در دولت فعلی ظرفیت های دیگری در اختیار این حوزه قرار گرفته است که آن هم استفاده از سرمایه گذاری فراملی است. قرارداد ۲۵ ساله چین و پیمان شانگهای فرصت خوبی برای توسعه زیرساختی و سرمایه گذاری شستا فراهم می آورد.
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی اضافه کرد: طبق گزارش سرپرست سابق شستا، همین سال جاری سرمایه گذاری توسعه ای شستا ۴۲ هزار میلیارد است و شاید بتوان با این ظرفیت ها افزایش آنرا تا ۱۰ برابر هم پیش بینی نمود.
موسوی تصریح کرد که دولت، دولت مردم است و از مدیرعامل جدید شستا خواهش میکنم شستا را شستای مردمی کند. شستا به منزله اتاق شیشه ای باشد و هر کسی با هرنیتی که می خواهد از شستا آگاه باشد بتواند این کار را انجام دهد.
منبع: خاتون یار
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب