ترفند شوم قاچاقچیان موادمخدر در مقابل كروناویروس

ترفند شوم قاچاقچیان موادمخدر در مقابل كروناویروس

به گزارش خاتون یار به دنبال شیوع گسترده ویروس كرونا در جهان، مافیای مواد مخدر هم بیكار ننشست و با سوءاستفاده از شرایط، مبادرت به انتشار تبلیغاتی درباره تأثیر مخدر در درمان این بیماری مرموز كرد؛ ترفند شوم قاچاقچیان واكنش های مختلفی در فضای مجازی به دنبال داشت و حتی دستمایه طنز هم شد اما با این وجود رئیس انجمن درمانگران اعتیاد كشور بر ضرورت افزایش هوشیاری جامعه در مقابل تبلیغات دروغین مافیای موادمخدر تصریح كرد و اظهار داشت: هیچ كدام از مواد مخدر و مواد محرك برای درمان بیماری ها سفارش نمی شوند و بطور قطع عوارض ناشی از مصرف اینگونه مواد به مراتب بیشتر از عوارض بیماری اولیه است.


مجتبی غالبی در گفتگو با ایسنا، در این باره بیان نمود: «كوكائین» ماده محرك بسیار قوی است كه نه تنها وابستگی شدید روانی برای مصرف كننده به همراه دارد، بلكه می تواند عوارض مخرب جسمانی شدیدی بر روی سیستم های مختلف بدن مصرف كننده بر جای بگذارد. به صورتی كه در صورت مصرف مزمن كوكائین، ریه، كبد، مغز، قلب و پوست و خیلی از سیستم های دیگر تحت تأثیر قرار گرفته و تخریب می شود. با این تفاسیر هم اكنون با گسترش ویروس كرونا مشاهده شده است كه مافیای مواد مخدر، به دروغ مطرح می كنند كه كوكائین می تواند این ویروس را درمان كند، حال آنكه هیچ منبع علمی این مورد را تایید نكرده و تمامی این ادعاها شایعه ای بیش نیست.
وی ادامه داد: باید به این مورد توجه گردد كه مصرف كوكائین و این ماده محرك، به مراتب عوارض بدتر و بیشتری نسبت به ویروس كرونا دارد. بعنوان مثال، درست است كه اسید و قلیا می تواند میكروب ها را از بین ببرد و جهت ضد عفونی مصرف شود اما تصور كنید برای درمان بیماری كه گرفتار زخم معده عفونی است، اسید یا قلیای قوی، به صورت خوراكی، تجویز شود؛ اسید قبل از آنكه بتواند عفونت بدن بیمار را درمان كند تمام سیستم های داخلی بدن را تخریب خواهد نمود. استفاده از ماده خطرناكی مانند كوكائین جهت درمان یك بیماری ویروسی به همین اندازه غیرمنطقی و غیر علمی است.
رئیس انجمن درمانگران اعتیاد كشور با اشاره به اینكه مصرف ماده مخدر «كوكائین» صدمه های بسیار زیادی برای مصرف كنندگان به همراه دارد و این مورد نشان داده است مافیای مواد مخدر از هر فرصتی برای جذب مشتری و تبلیغ كالاهای خود استفاده می نمایند، به جامعه اخطار داد: در خیلی از مواقع مشاهده شده است كه فروشندگان مواد مخدر برای جذب مخاطبان خود بر روی یك نوع ماده مخدر اسم های تجاری مختلفی را برچسب گذاری می كنند مانند ماده محرك مت آمفتامین كه علاوه بر "شیشه" صدها نام تجاری و فریبنده دیگری دارد.
غالبی افزود: در موارد مختلف دیگری هم مشاهده شده است كه سوداگران مرگ به نیت فروش بیشتر، ماده جدیدی را بعنوان درمان ماده اعتیادآور قبلی معرفی می كنند. به صورت مثال شیشه، كراك، گل یا هروئین را بعنوان درمان اعتیاد به تریاك عرضه می كنند، حال آنكه این مواد صدمه بیشتری نسبت به تریاك، بوجود می آورد بنابراین هیچ مرجع علمی معتبری خاصیت درمانی كوكائین را تایید نمی كند، حتی استفاده یك بار از ماده محرك كوكائین، عوارض جبران ناپذیری برای فرد به همراه دارد.
غالبی این اطمینان خاطر را داد كه هیچ كدام از مواد مخدر و مواد محرك برای درمان بیماری ها سفارش نمی شوند و حتی اگر مواد مخدر بتوانند علایم بیماری را فروكش كنند، عوارض ناشی از مصرف اینگونه مواد به مراتب بیشتر از عوارض بیماری اولیه است.






منبع:

5.0 از 5
4450
1398/11/13
20:53:08
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پوست , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان