كارگروه پشتیبانی از ماندگاری پزشكان در مناطق محروم تشكیل می شود

كارگروه پشتیبانی از ماندگاری پزشكان در مناطق محروم تشكیل می شود

خاتون یار: مدیركل دفتر ارزیابی فناوری، تدوین استاندارد و تعرفه سلامت معاونت درمان وزارت بهداشت از تشكیل كارگروه پشتیبانی از ماندگاری پزشكان در مناطق محروم آگاهی داد و اظهار داشت: این كارگروه به منظور شناسایی شهرهای بسیار محروم كشور از نظر شاخص هایی همچون مرزی بودن، امنیت، شرایط جغرافیایی و فرهنگی كه دارای شرایط ویژه تر و نیازمند حمایت بیشتری هستند، تشكیل خواهد شد.


به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، دكتر بهزاد كلانتری در اجلاس معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشكی درباب بازبینی بسته های طرح تحول سلامت اظهار داشت: هر ساله با عنایت به نظارت بر اجرای برنامه و مشكلات موجود، در امتداد بهینه كردن منابع برنامه و ایجاد دسترسی بیشتر و بهتر بیماران به خدمات با همكاری دانشگاه های علوم پزشكی بسته های طرح تحول سلامت مورد بازبینی قرار می گیرد.

وی با اشاره به اینكه برنامه كاهش فرانشیز با تاكید سند برنامه پنجم توسعه كشور از سال ۹۳ با شروع طرح تحول سلامت اجرا شد، اضافه كرد: هدف این برنامه حفاظت مالی شهروندان در مقابل هزینه های سلامت با محوریت اقشار لطمه پذیر بوسیله ساماندهی تامین خدمات بیمارستانی و كاهش پرداخت مستقیم بیماران بستری شده واجد بیمه پایه به ۱۰ و ۵ درصد از كل هزینه های بستری و جلوگیری از ارجاع بیماران برای خرید دارو و تجهیزات و لوازم مصرفی پزشكی و خدمات تشخیصی درمانی به خارج از بیمارستان بوده است.

مدیركل دفتر ارزیابی فناوری، تدوین استاندارد و تعرفه سلامت اظهار داشت: امسال مواردی همچون نحوه تخصیص برنامه كاهش پرداختی بیماران بستری، تعیین تكلیف هزینه اعزام بیماران بستری موقت، نحوه پرداخت هزینه خدمات گران قیمت فاقد پوشش بیمه پایه، پرداخت هزینه تشویق نظام ارجاع، عدم پرداخت هزینه لوازم مصرفی گران قیمت تهیه شده خارج از بیمارستان و نحوه پرداخت هزینه همراه بیماران مورد بازبینی قرار گرفته شده است.

وی ادامه داد: برنامه پشتیبانی از ماندگاری پزشكان در مناطق محروم یكی دیگر از بسته های هفت گانه طرح تحول نظام سلامت بوده و از شروع خرداد ماه سال ۱۳۹۳، در شهرهای محروم و توسعه نیافته كشور به منظور افزایش دسترسی مردم مناطق محروم به خدمات تخصصی و فوق تخصصی، اجرا شد. این برنامه هم اكنون در ۲۴۵ شهر مشمول دستور العمل اجرا می شود.

بنابر اعلام وبدا، كلانتری افزود: اهداف اختصاصی این برنامه توسعه جذب و ماندگاری پزشكان در مناطق كمتر توسعه یافته كشور، ارتقای عدالت در دسترسی و بهره مندی مردم به خدمات سلامت در مناطق محروم، كاهش پرداخت از جیب مردم، ساماندهی مناسب تر نظام ارجاع در سطح تخصصی و فوق تخصصی مناطق كمتر توسعه یافته، حذف پرداخت های غیررسمی در این مناطق و اجرای صحیح نظام سطح بندی در بخش نیروی انسانی و خدمات سرپایی و بستری است.

وی افزود: توجه به پرداخت های تشویقی ماندگاری و پرداخت های ثابت و عملكردی از نكات مورد توجه در بازبینی این برنامه است.

مدیركل دفتر ارزیابی فناوری، تدوین استاندارد و تعرفه سلامت، تشكیل كارگروه "حمایت از ماندگاری پزشكان در مناطق محروم" را از دیگر اصلاحات این برنامه امسال بیان كرد و افزود این كارگروه به منظور شناسایی شهرهای بسیار محروم كشور از نظر شاخص هایی همچون مرزی بودن، امنیت، شرایط جغرافیایی و فرهنگی كه دارای شرایط ویژه تر و نیازمند حمایت بیشتری هستند تشكیل خواهد شد.

كلانتری درانتها با بیان انتظارات از دانشگاه ها در این دو بسته، اظهار داشت: نظارت بر ارسال اطلاعات «پرداخت عملكردی ماندگاری» به سامانه سپاس همچون این موارد است. همین طور راه اندازی نظام ثبت الكترونیك ساعات كار پزشكان (تایمكس) نیز صورت گیرد تا پاسخگویی افزایش و عدالت در توزیع شیفت ها و برنامه های بیمارستان برقرار شود. اطلاع رسانی مكتوب قوانین مربوط به فعالیت پزشكان از دیگر انتظارات مد نظر است كه نیازمند توجه دانشگاه است.




منبع:

5.0 از 5
4286
1398/06/14
13:10:26
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان