سرطان شناسی در كشور با محدودیت تشخیص تكمیلی مواجه می باشد

سرطان شناسی در كشور با محدودیت تشخیص تكمیلی مواجه می باشد

خاتون یار: اصفهان - دبیر اجرایی كنگره سراسری انجمن مدیكال انكولوژی و هماتولوژی ایران اظهار داشت: مشكل بزرگ سرطان شناسی در كشور، محدود بودن تشخیص های تكمیلی و كارهای تخصصی جدید است كه به سختی انجام میگردد.


به گزارش خاتون یار به نقل از ایرنا، هفدهمین كنگره سراسری انجمن مدیكال انكولوژی و هماتولوژی ایران روز پنجشنبه در هتل عباسی اصفهان شروع شد و تا 26 آبان امسال ادامه دارد.
سرطان شناسی یا انكولوژی(Oncology)، شاخه ای از رشتهٔ پزشكی است كه در مورد تومورها و سرطان مطالعه می كند و هماتولوژی یا خون شناسی به مدلول یاخته های خونی، انعقاد خون و فرآیند خون سازی بوده و هدف آن، تشخیص و درمان بیماری های خونی است.
دبیر اجرایی این كنگره روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اضافه كرد: تشخیص های پایه سرطان شناسی در كشورمان به خوبی انجام میگردد اما تشخیص های تكمیلی و كارهای تخصصی مربوط به آن به سختی و در نقاط محدودی انجام میگردد.
ولی الله مهرزاد با اشاره به اینكه این كار بیشتر در مراكز محدودی در تهران انجام می شود، اشاره كرد: برای تشخیص های تكمیلی سرطان شناسی نیاز به مطالعات پاتولوژیك ( بلا شناسی) باز هست كه باید پزشكان متخصص بیشتری در این زمینه آموزش ببینند و بر روی آنها كار كنند.
این پزشك فوق تخصص بیماری های خون و سرطان بزرگسالان، یكی دیگر از مشكل های موجود برای درمان بیماری سرطان در كشور را قیمت بسیار بالا یا فقدان داروهای جدید درمانی ذكر و افزود: داروهای جدیدی كه برای درمان سرطان ها تولید شده، خارجی است و قیمت های بسیار بالایی دارند و بیماران ما از آنها محروم هستند.
مهرزاد با تاكید بر اینكه ورود این داروها به كشور خصوصاً با شرایط جدید پیش آمده، بسیار مشكل است، اظهار داشت: خیلی از بیماران ما به واسطه اطلاعاتی كه از شبكه های ارتباطی به دست می آورند، نام داروهای جدید تولید شده در دنیا را به پزشكان اعلام می كنند و خواستار تجویز آن هستند اما این داروها بسیار گران قیمت است یا وارد كشور نشده است.
وی افزود: داروهای درمان سرطان كه در كشور تولید می شود، قبل از این در كشورهای دیگر تولید شده و شركت های داروسازی ما آنها را با انتقال دانش فنی و مهندسی معكوس، بومی سازی می كنند كه این كار تا حدودی از بار مالی درمان بیماران می كاهد.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان با اشاره به اینكه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی هنوز راهكاری برای تسهیل در ورود داروهای گران قیمت و جدید درمان سرطان نمایش نكرده است، اضافه كرد: وزارت بهداشت می تواند این كار را به بیماران واگذار كند تا خود آنها برای خرید و وارد كردن دارو اقدام نمایند.
به گفته وی مشكل داروهای جدید بیشتر برای سرطان های ریه، پستان و پروستات وجود دارد.
مهرزاد درباره كنگره سراسری انجمن مدیكال انكولوژی و هماتولوژی ایران اظهار داشت: این گردهمایی با هدف به روز كردن اطلاعات و دانش پزشكان كشورمان درباره انواع سرطان برگزار می گردد.
وی با اشاره به دریافت 140 مقاله در این كنگره، افزود: هشت مقاله به صورت سخنرانی و 45 مقاله به صورت پوستر نمایش میگردد.
به گزارش خاتون یار به نقل از ایرنا، هفدهمین كنگره سراسری انجمن مدیكال انكولوژی و هماتولوژی ایران همزمان با كنفرانس سالانه پرستاری سرطان توسط انجمن مدیكال انكولوژی و هماتولوژی ایران و دانشگاه علوم پزشكی اصفهان به مدت سه روز برگزار می گردد.
در این رویداد، مباحثی همچون تازه های روش های تشخیصی و درمانی سرطان ها، سرطان های پستان، دستگاه گوارش، ریه، خون و سیستم لنفاوی، سیستم اعصاب مركزی و پوستی، اختلالات انعقادی، درمان های حمایتی در بیماران مبتلا به سرطان، ایمونو تراپی در بیماران مبتلا به سرطان، دیدگاه های نو در درمان سرطان، چشم انداز آینده درمان سرطان، توسط استادان و پزشكان مورد بحث قرار می گیرد.
3011/6026/


1397/08/25
17:49:54
5.0 / 5
5262
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , پوست
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان