فلوشیپ جراحی قلب كودكان:

بررسی بیماری های مادرزادی قلب

بررسی بیماری های مادرزادی قلب

به گزارش خاتون یار فوق تخصص جراحی قلب با اشاره به اینكه خانواده ها بیماری های مادرزادی قلب را جدی بگیرند، اظهار داشت: برپایه نوع بیماری قلبی زمان برای درمان و عمل جراحی متفاوت می باشد.


دكتر شهریار انوری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار نمود: عمل جراحی در بعضی بیماری های مادرزادی قلب باید زیر یكسال انجام گیرد، تعیین زمان برعهده پزشك است و خانواده ها نباید سلیقه ای رفتار كنند.
وی ادامه داد: اگر در مدت زمان تعیین شده مداخله های لازم پزشكی انجام نگیرد متاسفانه برای بیماری كه به سادگی قابل درمان است، نمی توان كاری كرد.
فلوشیپ جراحی قلب كودكان با اشاره به اینكه 80 درصد بیماری های مادرزادی قلب به سادگی قابل درمان است، تصریح كرد: در 10 سال اخیر امكانات برای عمل جراحی قلب كودكان در كشور بسیار پیشرفت كرده است.
وی اظهار داشت: بیماری های مادرزادی قلب در نیم تا 1 درصد از حاملگی ها رخ می دهد و میزان كمی از این نوزادان زنده به دنیا می آیند.
دكتر انوری اظهار نمود: در بعضی از كشورهای دنیا در زمان حاملگی سونوگرافی و اكو جنین انجام می گردد تا بیماری مادرزادی قلب برسی شود و در بعضی از كشورها هم این بررسی ها الزامی و جزو مراقبت های حاملگی است.
وی اظهار داشت: 'سندروم داون'، ازدواج های فامیلی، وجود بیماری ژنتیك قلب در خانواده و مصرف برخی مواد سمی همچون عواملی است كه باعث افزایش این بیماری می گردد.
فوق تخصص جراحی قلب با اشاره به اینكه درمان بیماری مادرزادی به صورت جنینی در جهان در مراحل ابتدایی است، ادامه داد: پس از به دنیا آمدن نوزاد بر مبنای شدت بیماری نوع درمان متفاوت می باشد، درمان برخی بسیار ساده بوده و نیاز به مداخله ندارد.
وی با تاكید بر اینكه باید سطح آگاهی عموم مردم در این خصوص افزایش یابد، اظهار داشت: در بعضی موارد شاهد این هستیم كه خانواده ها فرزندان خویش را در سنین 3 یا 4 سالگی به پزشك ارجاع می دهند كه از سن جراحی گذشته و نمی توان كاری كرد.
فلوشیپ جراحی قلب كودكان اضافه كرد: بیماری های مادرزادی قلب به 2 دسته، همراه با كبودی (سیانوتیك) و بدون كبودی (غیرسیانوتیك) تقسیم می شوند.
وی ادامه داد: در بیماری هایی كه همراه با كبودی است اقدامات درمانی ضروری بوده و تیم درمان بلافاصله در زمان تولد نوزاد متوجه بیماری می شوند.
وی اظهار نمود: در بیماری هایی كه بدون كبودی است خانواده ها دیر متوجه بیماری فرزند خود می شوند.
دكتر انوری، علائمی را كه خانواده ها باید به آن توجه نمایند، ضربان قلب بالا (تاكی كاردی) و دیسترس تنفسی ( زجر تنفسی) عنوان نمود و اظهار داشت: برخی والدین كه توجه بیشتری به حالات فرزند خود دارند متوجه صداهای اضافی از قلب نوزاد می شوند كه این مهم ترین علامت برای تشخیص بیماری است.
وی با اشاره به اینكه بیمارستان شهید مدنی تبریز قطب پزشكی شمالغرب كشور است، اظهار داشت: خوشبختانه امكانات درمانی در این استان فراهم است و اعمال جراحی قلب كودكان در این بیمارستان انجام می گردد.


 

1396/11/07
18:44:41
5.0 / 5
5851
تگهای خبر: بیمار , درمان , فرزند , قلب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان