فوق تخصص مراقبت های ویژه بیمارستان مسیح دانشوری:

كاهش آمار مبتلایان به كرونا در بیمارستان ها كاملا محسوس است

كاهش آمار مبتلایان به كرونا در بیمارستان ها كاملا محسوس است

فوق تخصص بخش مراقبت های ویژه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری با اشاره به  وضعیت شیوع مبتلایان به کرونا و با بیان اینکه در حال حاضر نسبت آمار مرگ و میر به موارد تشخیص داده شده کاهش پیدا کرده است،   ادامه داد: از آغاز شیوع اپیدمی کووید ۱۹ آمار ابتدایی مبتلا شدن به کرونا حدود  ۲ تا ۲، ۵ برابر کاهش یافته است.


به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، دکتر محمدرضا هاشمیان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یکی از مهمترین علل کاهش موارد مرگ ومیر در مبتلایان به کرونا را تحت پوشش قرار گرفتن داروهای موثر در درمان کرونا عنوان نمود و اظهار داشت: با پیگیری های مستمر وزارت بهداشت بیماران داروهای تأثیر گذار در بهبود روند درمان را همانند رمدسیور و یا فاویپیراویر را تحت پوشش بیمه و در شرایط مناسب تری دریافت می کنند.
وضعیت رضایت بخش آی سی یو ها در مقایسه با ماه های گذشته
این فوق تخصص بخش مراقبت های ویژه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری از وضعیت رضایت بخش آی سی یو ها در مقایسه با ماه های گذشته اطلاع داد و تصریح کرد: روند درمان کرونا نسبت به روزهای آغازین شیوع کاملا در کل کشور متفاوت شده است امروز درمان های منظم و منسجمتری به بیماران عرضه می شود.
وی انجام مداخلات سخت گیرانه و اعمال محدودیت ها برای کاهش و قطع زنجیره انتشار کرونا را چاره مناسبی برای کنترل بیماری ذکر کرد و اظهار داشت: اگر از همان نخستین روز شیوع اپیدمی در شهرهایی که آتش ویروس شعله ور بود محدودیت های بیشتری اعمال می شد بطور قطع با امواج کمتری از این بیماری دست به گریبان بودیم.
کاهش آمار مبتلایان به کرونا در بیمارستان ها کاملا محسوس است
هاشمیان با بیان اینکه کاهش آمار مبتلایان به کرونا در بیمارستان ها کاملا محسوس است تصریح کرد: استمرار اعمال محدودیت ها خصوصا در ایام تعطیل می تواند به میزان قابل توجهی از بار بیماری بکاهد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه افزود: در کل دنیا ثابت شده هر نوع اعمال محدودیت با هدف کاهش ترددها می تواند میزان مبتلایان به کرونا و در نهایت چرخش ویروس را کمتر کند.
فوق تخصص بخش مراقبت های ویژه به برخی مداخلات برای کاهش اپیدمی در کشور اشاره نمود و توضیح داد: به صورت مثال بستن مدارس یکی از مهمترین اقداماتی بود که از همان نخستین روزهای شیوع بیماری در کشور اعمال شد، در بسیاری کشورها این اتفاق نیفتاد و باوجود گسترش ویروس همچنان مدارس به ادامه آموزش های حضوری خود پرداختند، این مهم بار بیماری را به میزان قابل توجهی افزایش داد.
هاشمیان افزود: حتی طی تحقیقاتی در آمریکا مشخص شد، خیلی از افرادی که به کرونا مبتلا شدند، راننده های سرویس مدارس بودند، چون که کودکان و دانش آموزان به علت وضعیت سیستم ایمنی بیشتر بدون علامت و ناقل کرونا هستند و به سادگی ویروس را منتقل می کنند.
ضرورت تسریع در روند تولید و توزیع واکسن
این استاد دانشگاه با بیان اینکه بیشترین ویروس کرونا در بخش های مراقبت های ویژه در چرخش است، خواهان تسریع در روند تولید و توریع واکسن شد و اظهار داشت: انستیتو پاستور ایران یکی از بهترین مراکز آزمایشگاهی دنیاست؛ ازاین رو باید به محض تولید واکسن داخلی به این تولیدات اطمینان کرد تا سیر رشد و انتشار ویروس کاهش یاید.
وی در بخش دیگری درباره وضعیت تولید و توزیع واکسن کرونا در دنیا اظهار داشت: هر چه زودتر واکسن به دست ما برسد، با خسارت های جانی کمتری از این بحران خارج می شویم ازاین رو برای توزیع عادلانه باید از روش های علمی و تجربیات سایر کشورها بهره ببریم.
هاشمیان تصریح کرد: مهمترین مبحث در کنترل همه گیری و جلوگیری از خسارت های بیشتر جانی، سرعت بخشیدن به روند واکسیناسیون ضد کروناست؛ چون که تزریق هر واکسن در شرایط پاندمی افراد بیشتری را مصون می کند.
خطرات تزریق کردن واکسن کرونا به مراتب کمتر از عدم استفاده آن
وی خطرات تزریق کردن واکسن کرونا را به مراتب کمتر از عدم استفاده آن دانست و تصریح کرد: باوجود این که اثر گذاری حقیقی واکسن کرونا از جانب سازمان بهداشت جهانی تایید شده ولی از طرفی این سازمان تزریق واکسن را هم الزامی اعلام نکرده است.
هاشمیان افزود: ایران یکی از نخستین کشورهایی است که بیماری کرونا به آن وارد شده، ازاین رو به نظر می آید منطقی است که جزو نخستین کشورهایی هم باشیم که کاندید دریافت واکسن باشیم.
نحوه ورود و اعلام زمان تزریق واکسن شفاف شود
وی دریافت سیاست های واحد و شفاف برای نحوه ورود و اعلام زمان تزریق را از جانب سیاستگذاران حوزه درمان خواهان شد و تصریح کرد: باید زمان دقیق واکسینه شدن مردم در مقابل کرونا مشخص باشد. جو متلاطم پاندمی زمانی آرام می گیرد که تاریخ دقیق شروع واکسیناسیون از جانب کشورها اعلام گردد. اگر می خواهیم جامعه آرام بگیرد باید تاریخ دقیق ورود واکسن کرونا به کشور اعلام گردد.
عضو هیئت علمی دانشگاه یکی از مهمترین علل تاخیر در ساخت واکسن را اطلاعات کم و مبهم درباره کووید ۱۹ عنوان نمود و توضیح داد: امروز که از جانب علمی ترین مجامع جهانی اثرگذاری واکسن کرونا تایید شده باید هرچه زودتر این مهم وارد چرخه تولید انبوه و ارائه شود.
وی اتکا به سرمایه های پژوهشی و علمی کشور و برنامه ریزی مدون را راهکار اساسی برای تولید انبوه واکسن کرونا ذکر کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر هاشمیان کشور هند و چین را ازجمله پیشروترین تولید کنندگان واکسن کرونا معرفی نمود و برنامه ریزی برای ایجاد کارت واکسن، خرید و عرضه واکسن کرونا را مورد توجه قرار داد.



1399/09/19
16:40:32
5.0 / 5
935
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , تحقیقات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان