خصوصیت های سبك زندگی جدید در مقابل كرونا به روایت رئیس سازمان روانشناسی

خصوصیت های سبك زندگی جدید در مقابل كرونا به روایت رئیس سازمان روانشناسی

به گزارش خاتون یار رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره كشور از آمادگی ۳۰ هزار عضو این سازمان برای ارائه خدمات به هم وطنان در شرایط كنونی كشور اطلاع داد.


به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، دكتر محمد حاتمی با اشاره به اینكه بزرگ ترین نگرانی ما حالا استرس حاصل از وحشت ویروس كرونا است اظهار داشت: استرس سیستم ایمنی را ضعیف می كند و در این حالت دفاع بدن مختل می شود و سیستم هموستاز بدن به هم می خورد. قند خون، مواد غذایی، چربی و اكسیژن از حالت تعادل خارج می شود و علایم بدنی مانند فشار خون، افزایش درجه حرارت، افزایش ضربان قلب، تنگی نفس، دردهای مفصلی و عضلانی، استفراغ، اسهال، درد شكمی، خستگی شدید، درد قفسه سینه و سردرد در افراد افزوده می شود.
وی افزود: با عنایت به شرایط و ابهام، این علایم نادرست تفسیر می شوند و بر سیستم ایمنی فشار زیاد وارد می شود. فرد فاجعه انگاری كرده، افكار منفی را تجربه می كند، وسواس، نگرانی و اختلالات روانی ظاهر می شود، هوشیاری مختل می شود و زندگی به شكلی فلج می شود. البته این شرایط در زنان، كودكان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان و سالمندان متفاوت است.

حاتمی در پاسخ به این سؤال كه در این شرایط چه كاری باید انجام داد؟ اظهار داشت: مهم ترین كاری كه باید انجام داد پذیرش واقعیت است. استرس منطقی مفید می باشد. انسان های ذهن آگاه زودتر با واقعیت كنار می آیند و هوشیار می شوند. باید استرس را مدیریت نماییم. انسان های خلاق و باهوش همیشه شرایط نامناسب یا شكست را برای موفقیت آتی خود تبدیل به فرصت می كنند. روان شناسان معتقدند فرد باهوش فردی است كه بتواند به سرعت خویش را با شرایط جدید سازگار كند، ازاین رو سبك زندگی جدید را برای خانواده باید ترسیم نماییم.
وی ادامه داد: در سبك زندگی جدید بسیاری از كارهای سرگرم كننده را می توان در منزل انجام داد. مانند؛ نوشتن خاطرات خوب، كتاب خوانی، قصه خوانی، ورزش، تغذیه خوب و خواب مناسب، البته همه این ها باید با توجه و متناسب با شرایط افراد تنظیم شود.
رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره كشور، تصریح كرد: امیدوارم خانواده ها رابطه خوب و صمیمی و توام با عشق و آرامش را درون خانواده ایجاد كنند.
دانشیار دانشگاه خوارزمی، اظهار داشت: سبك زندگی جدید با گذشته متفاوت می باشد. با فرزندان رابطه صمیمی و دوستانه برقرار كرده و سخت گیری نكنید.
حاتمی در پاسخ به سوال دیگری درباره میزان استفاده كودكان از فضای مجازی و بازی های كامپیوتری در این ایام اظهار نمود: والدین در شرایط كنونی سخت گیری نكنند. قبلا گفته ایم كه كودكان بازی های كامپیوتری را تحت نظارت والدین در ساعتهای محدودی انجام دهند، حالا بهتر است با عنایت به این كه فرزندان وقت بیشتری در منزل دارند، از بازی های كامپیوتری استفاده كنند.

حاتمی، اظهار داشت: سازمان نظام روان شناسی و مشاوره كشور از همان روز اول كمیته مقابله با بحران كرونادر سازمان تشكیل داد و اقدامات زیادی از جمله؛ همكاری با شهرداری تهران، صدا و سیما، تشكیل كمیته های مقابله با بحران استانی، تهیه بسته های آموزشی و همكاری با ستاد ملی مقابله با بحران كرونا كه مقرر شد ۷۰۰ روان شناس و مشاور داوطلب به سامانه ۴۰۳۰ معرفی تا همكاری خویش را با سامانه آغاز كنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره كشور؛ وی تصریح كرد: حالا ۳۰ هزار روان شناس و مشاور در سراسر كشور آماده عرضه خدمت به مردم هستند. ما آمادگی این را داریم كه در صورت همكاری نهادهای حاكمیتی، مدیریت استرس و اضطراب كرونا را در كشور بر عهده گیریم.



1398/12/21
14:46:45
5.0 / 5
3378
تگهای خبر: آموزشی , خانواده , خدمات , زنان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان