ثروتمندان بیشتر از سایرین سالمندانشان را به سرای سالمندان می سپارند

ثروتمندان بیشتر از سایرین سالمندانشان را به سرای سالمندان می سپارند

به گزارش خاتون یار رئیس انجمن مددكاران اجتماعی ایران با اشاره به اینكه امروزه آزار سالمندان، سومین مورد رسیدگی اورژانس اجتماعی در كشور به شمار می آید و خانواده های ثروتمند در این راه از دیگر خانواده ها پیشی گرفته اند اظهار داشت: تعداد سالمندانی كه توسط اینگونه خانواده ها به سرای سالمندان سپرده می شوند چند برابر دیگران است.


به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، سید حسن موسوی چلك در نشست علمی «دوشنبه های فرهنگی و اجتماعی» با مبحث «ترویج اهمیت روابط انسانی» اظهار داشت: تمام لوازم زندگی باید درخدمت آسایش انسان قرار گیرد به صورتی كه رفاه باید منجر به «به زیستن و آرامش» شود اما شواهد امر نشان داده است كه حتی آموزش هم بعنوان یك شاخص توسعه انسانی نتوانسته است «آرامش و به زیستن» را برای انسانها به ارمغان بیاورد.
وی در این جلسه علمی كه به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی برگزار شد، با اشاره به نتایج نظرسنجی «ایسپا» بر این نكته تصریح كرد كه افراد باید به فكر حال خودشان باشند و هركس می بایست در جهت بهتر شدن حال خود تلاش كند. از بخشنامه و قانون، انتظار شادی و نشاط نداشته باشید.
موسوی چلك اضافه كرد: منظور از رابطه انسانی، رابطه ای است كه لذت بخش باشد و روحیه و انرژی انسان را تقویت كند تا بتواند این انرژی را به دیگران منتقل كند.
وی بعد از اشاره به آمار مصرف مواد مخدر و مشروبات الكلی در كشور، از آزار سالمندان بعنوان یكی از شاخص های شناخت وضعیت حال جامعه نام برد و اظهار نمود: امروزه آزار سالمندان، سومین مورد رسیدگی اورژانس اجتماعی در كشور به شمار می آید و خانواده های ثروتمند در این راه از دیگر خانواده ها پیشی گرفته اند چونكه تعداد سالمندانی كه توسط اینگونه خانواده ها به سرای سالمندان سپرده می شوند چند برابر دیگران است بنابراین، رفاه واقعی صرفاً با دارایی و پول تامین نمی گردد بلكه روابط انسانی مناسب با همدیگر، ضامن ارتقاء خوشبختی و رفاه انسانها است.
به گزارش روابط عمومی وزارت رفاه؛ وی با اشاره به اینكه اگر نتوانیم شادی را خلق نماییم، آسیبهای اجتماعی، جای آنها را خواهند گرفت، این مساله را یادآورشد كه نگاه تك بُعدی به مبحث توسعه، جامعه را گرفتار مشكلات عدیده اجتماعی و فرهنگی كرده و سرمایه های انسانی و اجتماعی را در راه فرسایش قرار داده است اما در بدترین شرایط اقتصادی هم می توان از مهارت «خودمراقبتی» بهره برد تا زندگی سالم و انسانیت، گرفتار مسائل روزمره نشود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی هم در این جلسه اظهار داشت: امروزه حوزه روابط انسانی از گستره قوم، محله، منطقه و حتی كشور فراتر رفته و اغلب افراد در وسعت جهانی فكر می كنند بنابراین اصطلاح «دهكده جهانی» بر رفتار، ادبیات و خلقیات ما تأثیر گذاشته و بر بقیه خلقیات و فرهنگ ما هم چنبره زده است.
ابراهیم صادقی فر اضافه كرد: این وزارتخانه باید در حوزه «ترویج اهمیت روابط انسانی» كه طیف متنوعی از عملكردها و فعالیت های اقتصادی و اجتماعی را در برمی گیرد، تلاش بیشتری داشته باشد و این تلاش را در چارچوب یك برنامه ملی تدوین و پیگیری كند چونكه چهارچوب فعالیت های آن روابط كارگر و كارفرما، كارگر و محیط كار، كارگر و نظام حاكم و حتی از بدو تولد تا مرگ را دربر می گیرد و وسعت روابط مزبور در این وزارتخانه مبین تنوع و اهمیت مأموریت های آن است.
وی اظهاركرد: خیلی خوب است كه ارتباطات انسانی همراه با توسعه انسانی باشد چونكه هیچ توسعه ای به سرانجام نخواهد رسید مگر اینكه «انسان بماهو انسان» توسعه و رشد پیدا كند.
صادقی فر با اشاره به اینكه «زندگی امروز ما نه صرفاً سنتی است و نه صرفاً مدرن»، خاطرنشان كرد: امسال دوگزارش در سازمان بین المللی كار و ژنو درباره خشونت و هم ورزش و نشاط در محیط كار داشتیم كه نشان می داد همه كشورها (حتی جوامع مدرن) با نسبتهای گوناگون، آسیبهای اجتماعی را تجربه كردهاند و هنوز هم نیاز است كه درجهت كاهش این آسیبها تلاشهای جدی صورت بگیرد.



1398/09/19
14:26:18
5.0 / 5
4360
تگهای خبر: خانواده , رفتار , زندگی , علمی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان