الگوبرداری این دفعه از لمینت دندان سلبریتی ها!

الگوبرداری این دفعه از لمینت دندان سلبریتی ها!

خاتون یار: ضرورت بازگشت هر شش ماه یك دفعه به دندانپزشك برای معاینات دوره ای دندان ها، اهمیت مصرف همزمان مسواك و نخ دندان و البته توجه افراطی برخی ها به زیبایی ظاهری دندان ها با الگوبرداری از برخی سلبریتی ها و مشكلات احتمالی كه این اقدامات می تواند به دنبال داشته باشد؛ همچون محورهای گفتگوی تفصیلی ایسنا با رئیس كلینیك دندانپزشكی جهاد دانشگاهی است.


به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، كلینیك دندانپزشكی جهاد دانشگاهی از سال ۱۳۶۲ تا كنون در حال فعالیت است و دارای كادری مجرب و حرفه ای متشكل از دندانپزشكان باسابقه و اغلب هیئت علمی دانشگاه ها تهران است. در شرایطی كه درمان های دندانی شامل عصب كشی، ترمیم، ایمپلنت، ارتودنسی و… در خیلی از مراكز پر هزینه است، كلینیك دندانپزشكی جهاد دانشگاهی با ارائه خدمات با قیمت هایی مناسب و همین طور پذیرفتن خیلی از بیمه های تكمیلی برای بیماران این امكان را فراهم نموده كه با هزینه هایی مناسب تر به درمان دندان های خود بپردازند.
خانم دكتر كریمی - رئیس كلینیك دندانپزشكی جهاد دانشگاهی ضمن تشریح خدمات ارائه شده به بیماران در این مركز، به نكاتی در مورد بهداشت دهان و دندان و همین طور سوق یافتن خیلی از مردم به سمت توجه به زیبایی های ظاهری دندان ها نیز اشاره و تاكید می كند: «توجه به زیبایی ظاهری دندان ها هم اكنون در جامعه افراطی شده و بنظر می رسد گاهی بیمار به این نوع از درمان نیازی ندارد؛ اما به سبب موجی كه در جامعه به وجود آمده متأسفانه افراد بسیار به این سمت می روند و حتی ممكنست كه چند دندان پوسیده داشته باشند و بجای اینكه این دندان ها را ترمیم كنند، ترجیح می دهند ظاهر دندان ها زیبا باشد...»
خانم دكتر كریمی در گفت و گو با ایسنا درباره خدمات ارائه شده از طرف كلینیك دندانپزشكی جهاددانشگاهی و همین طور مراجعات به این مركز می گوید: كلینیك جهاد دانشگاهی از سال 1362 تأسیس شده و هم اكنون به بیماران كلیه خدمات تخصصی همچون خدمات جراحی فك و صورت، ایمپلنت، اطفال، ترمیم زیبایی، پروتز و ارتودنسی را ارائه می دهد. این مركز در همه رشته ها از متخصصان مجرب و با تجربه برخوردار است؛ بعضی از این متخصصان عضو هیأت علمی هستند پس كلینیك دندانپزشكی جهاد دانشگاهی تمام خدمات درمانی مربوط به دهان و دندان را زیر نظر متخصصان مجرب ارائه می دهد. گاهی بعضی از درمان ها به اتاق عمل نیاز دارد مانند بعضی از جراحی های فك و صورت كه بیمار باید در بیمارستان و اتاق عمل مجهز تحت درمان قرار گیرد، پس تنها این دست از بیماران را به بیمارستان های مربوطه معرفی می نماییم. همین طور به صورت میانگین ماهانه بیشتر از هزار بیمار به این كلینیك بازگشت می كنند و انواع خدمات تخصصی به آنان ارائه می شود. هرچند از همه اقشار بازگشت كننده داریم اما بیشتر از نیمی از بیماران ما از مجموعه جهادهای مختلف و زیرمجموعه آنها هستند.

بیمه های تكمیلی طرف قرارداد با كلینیك دندانپزشكی جهاد دانشگاهی
او همینطور درباره ارائه خدمات بیمه ای در كلینیك دندانپزشكی جهاد دانشگاهی می گوید: با بیشتر بیمه های تكمیلی و یكسری از بانك ها و مراكز جهاد قرارداد داریم. بیمه های تكمیلی همچون پارسیان، آسیا، البرز، دانا، رازی، ملت، معلم، سامان، سینا، ایران، بانك تجارت، دانشجویان علوم پزشكی دانشگاه تهران، تمام مراكز جهاددانشگاهی، هدایت میزان، انجمن ام اس ایران را شامل می شود.
كریمی در پاسخ به سوال ایسنا درباره هزینه های بالای درمان های دندانپزشكی و عدم بازگشت برخی بیماران به این علت، می گوید: دندانپزشكی وابسته به مواد است و متأسفانه در یك تا دو سال اخیر به سبب تغییرات نرخ ارز و همین طور تحریم ها، قیمت این مواد بسیار افزایش یافته است. بیشتر مواد مورد استفاده در داندانپزشكی مطابق با مواد روز دنیاست كه باید با دلار تهیه شود، پس نوسان قیمت دلار و تحریم های اقتصادی، بر هزینه های خیلی از بخش ها همچون مواد دندانپزشكی تأثیر منفی گذاشته است و در نتیجه نسبت به سال های گذشته قیمت بعضی از مواد چهار تا پنج برابر شده و مراكز دندانپزشكی مجبور شدند تا حدودی تعرفه ها را بالا برند تا خدمات دندانپزشكی از نظر اقتصادی برای آنان به صرفه باشد.
وی ادامه می دهد: برای ما كه در كلینیك جهاد دانشگاهی مشغول هستیم نیز افزایش بسیار قیمت مواد مورد نیاز كاملاً ملموس است. بعضی از موارد با قیمت دولتی تهیه می شوند، اما گاهی هم مجبور هستیم بعضی از مواد را با نرخ آزاد تهیه نماییم كه این مسایل تأثیر بسیاری بر قیمت ها داشته است. البته لازم است اشاره كنم كه كلینیك جهاد دانشگاهی چون یك مركز دولتی است، تعرفه ها و قیمت ها كاملاً كنترل شده هستند. از طرف دیگر چون اكثریت بازگشت كنندگان به این مركز قشر متوسط جامعه هستند، هزینه ها نسبت به خیلی از مراكز بسیار مناسب و معقول هستند تا بتوانیم به افراد بسیاری خدمات ارائه دهیم.


كریمی همین طور درباره نرخ های متفاوت خدمات دندانپزشكی از طرف مطب ها به ایسنا می گوید: قیمت ها در مراكز و مطب های خصوصی ممكنست توسط كادر پزشكی مربوطه تعیین شود. اما در مراكز دولتی و نیمه دولتی این چنین نیست و قیمت ها كنترل شده است. بعنوان مثال علاوه بر اینكه قیمت ها در كلینیك دندانپزشكی جهاد دانشگاهی كنترل شده است، این مركز با بیمه های تكمیلی نیز قرارداد دارد و بیمه های تكمیلی تعرفه هایی ارائه می دهند و ما هم تعرفه خودرا برمبنای بیمه های تكمیلی معین می نماییم و حتی بعضی از مواقع قیمت ها در این كلینیك از بیمه های تكمیلی كمتر است.
وی می افزاید: البته طیف قیمت مواد داندانپزشكی نیز متفاوت است؛ بعنوان مثال از مواد متوسط تا موادی كه در موارد تخصصی استفاده می شود، قیمت ها متفاوت می باشد و می تواند در هزینه ها و تعرفه كاری كه دندانپزشك انجام می دهد، تأثیرگذار باشد. می توانم این اطمینان را بدهم كه در كلینیك دندانپزشكی جهاد دانشگاهی بسیار روی این موارد دقت داریم و همیشه كوشیدیم تعرفه ها بر طبق بیمه های تكمیلی و دولتی باشد تا بیمار هزینه های شخصی كمتری را متقبل شود.
كریمی درباره چگونگی كنترل قیمت ها و نظارت ها در كلینیك دندانپزشكی جهاد دانشگاهی می گوید: هیأت مدیره ای در كلینیك دندانپزشكی جهاد دانشگاهی تشكیل شده كه در جلسات گوناگون درباره مسایل مربوط به كلینیك به بحث و بررسی می پردازند و قیمت ها توسط این هیأت مدیره كنترل و بر طبق عرف و بر طبق بیمه های تكمیلی مشخص و اعلام می شود. از طرف دیگر تلاش شده در این كلینیك همه خدمات تخصصی به بیماران ارائه شود؛ چونكه همچون خاصیت های جهاد است كه تمام خدمات تخصصی با كیفیت بالا ارائه شود، ولی اهتمام می نماییم كه قیمت ها به صورتی باشد كه قشر متوسط هم بتوانند از این خدمات استفاده كنند.
وی درباره تفاوت قیمت در ایمپلنت ها نیز به ایسنا می گوید: تا حدودی تفاوت قیمت ها به سبب برندهای ایمپلنت است؛ چونكه ایمپلنت ها محصول كشورهای مختلف هستند. همچون ایمپلنت ها كه با قیمت بسیار پایین نسبت به سایر ایمپلنت ها در بازار موجود است، كره ای، سوئیسی و آمریكایی هستند. به هر حال سفارش می كنم كه برای ایمپلنت به مراكز درمانی مطمئن بازگشت شود و افراد توضیحی از دندانپزشك بخواهند در مورد اینكه ایمپلنت محصول چه كشوری است.
رئیس كلینیك دندانپزشكی جهاد دانشگاهی همین طور می گوید: سایت كلینیك جهاد علوم پزشكی تهران فعال است و به مناسبت های خاصی تخفیف های ویژه ای به مراجعین ارائه می دهیم كه در سایت اعلام می نماییم. افراد مختلف می توانند به سایت مربوطه بازگشت كنند و علاوه بر مطالعه و مشاهده مقالات و مطالب متفاوت در مورد بهداشت دهان و دندان و سلامت بیماران، از تخفیف هایی كه اعلام می شود اطلاع یافته و از آن استفاده كنند.

افراط در درمان های زیبایی دندانپزشكی
وی درباره تب درمان های زیبایی دندانپزشكی نیز به ایسنا می گوید: از یك منظر خوب است كه مردم بخواهند به سلامتی، ظاهر و زیبایی دندان ها اهمیت دهند، ولی متأسفانه گاهی توجه به زیبایی مسیر بسیار بی رویه ای را به خود اختصاص می دهد. در مورد توجه به زیبایی ظاهری دندان ها نیز هم اكنون در جامعه افراط به وجود آمده كه بنظر می رسد گاهی بیمار به این نوع از درمان نیازی ندارد، ولی به سبب موجی كه در جامعه به وجود آمده متأسفانه بیماران بسیار به این سمت می روند و حتی ممكنست كه چند دندان پوسیده داشته باشند و بجای اینكه این دندان ها را ترمیم كنند، ترجیح می دهند ظاهر دندان ها زیبا باشد كه این رویه ممكنست در بعضی از موارد لطمه زا باشد؛ همچون حساسیت ها و مشكلاتی كه بعدها ممكنست برای دندان های افراد ایجاد شود؛ پس توجه افراطی به درمان زیبایی را سفارش نمی كنم.
وی در پاسخ به این پرسش كه سلبریتی ها در میزان توجه و گرایش مردم به زیبایی دندان بوسیله مختلف چقدر تأثیرگذار بوده اند، می افزاید: سلبریتی ها در سوق و جذب بسیاری به درمان های زیبایی دندان موثر بودند. خیلی از بازگشت كنندگان تصاویر سلبریتی ها را با خود می آورند و درخواست دارند كه دندان هایی شبیه به آنان داشته باشند. بعنوان یك دندانپزشك این رویكردها را سفارش نمی كنم و معتقدم كه باید سلامت دندان ها برای افراد و پزشكی بسیار مهم تر از زیبایی دندان ها باشد. به شخصه بسیار اهتمام می كنم كه برای بیماران توضیح دهم تا بلكه به این سمت و سو نروند؛ چونكه برای ما بیشتر سلامت دهان و دندان مهمست تا ظاهر زیبا و حتی گاهی این اقدامات به سلامتی دندان لطمه می رساند.
كریمی در پاسخ به این پرسش كه آیا توجه به زیبایی دندان بر بهداشت دهان و دندان سایه انداخته است، می گوید: بله متأسفانه در خیلی از موارد این چنین است.
او همینطور درباره چگونگی ارائه خدمات زیبایی دندان ها در كلینیك جهاد دانشگاهی می گوید: خدمات زیبایی دندان مشتری خاص خودرا دارد؛ در این مركز متخصص ترمیم زیبایی داریم و اگر بیماران بسیار مشتاق باشند این خدمات توسط متخصص با موادی بسیار عالی انجام می شود و مطمئناً اطلاعات قبلی توسط متخصص به بیمار داده می شود و اگر باز تمایل به انجام داشته باشند، خدمات زیبایی ارائه می شود. همین طور بیشتر خدمات زیبایی لمینت و بلچینگ و ونیر مورد توجه بازگشت كنندگان است.

توصیه به مصرف سبزیجات و میوه جات
رئیس كلینیك دندانپزشكی جهاد دانشگاهی همین طور درباره میزان سالم بودن دندان ایرانیان در مقایسه با سایر كشورها و ارتباط نوع تغذیه با سلامت دندان ها، می افزاید: به نظر نمی آید كه وضعیت دندان ایرانیان نسبت به مردم سایر كشورها در وضعیت نامناسبی تری باشد؛ ولی ما بیشتر سفارش به رعایت بهداشت می نماییم و همیشه گفتیم و می گوییم كه روش و دقت در مسواك زدن از برند مسواك و خمیردندان مهم تر است. هر بار كه بیماران به ما بازگشت می كنند روش های پیشگیرانه را سفارش می نماییم كه بهترین آن همان رعایت بهداشت و خوب مسواك زدن و مراقبت های دوره ای است. مراقبت های دوره ای بدین معنا كه هر شش ماه یك دفعه یا حداقل سالی یك دفعه به دندانپزشك بازگشت شود كه اگر دندان ها پوسیده هست زودتر به آنها رسیدگی شود. رژیم های غذایی هم بسیار تأثیرگذار هستند. البته مواد غذایی بسیار ترش و بسیار شیرین می توانند بر روی پوسیدگی های زود هنگام دندان تأثیر بگذارند. پس از آن كه بیمار به ما رجوع كرد اگر ببینیم بیمار بسیار با این موارد درگیر است، او را در مورد رژیم غذایی راهنمایی می نماییم و بیشتر مصرف مواد غذایی پر ویتامین مانند سبزیجات و میوه را به همه اقشار مردم سفارش می نماییم.

نخ دندان واجب تر از مسواك
این دندانپزشك درباره چگونگی محافظت از سلامت دندان ها می گوید: به منظور بهداشت دندان حتما باید از مسواك و نخ دندان استفاده گردد. خیلی از افراد گمان می كنند كه تنها مسواك زدن كافی است، اما به آنها سفارش می نماییم حتی در خیلی از مواقع نخ دندان از مسواك واجب تر است؛ یعنی باید حتما مسواك و نخ دندان همزمان مورد استفاده قرار گیرد؛ چون مطمئناً فضای بین دندان تنها با مسواك تمیز نمی گردد و باید از نخ دندان استفاده گردد. دهان شویه نیز بیشتر برای درمان های تكمیلی است، اگر فردی بیماری لثه ای داشته باشد یا پوسیدگی های پیشرفته داشته باشد استفاده از دهان شویه را به آنان سفارش می نماییم.
وی درباره تاثیر مخرب سیگار، نوشیدنی های شیرین و گازدار و... بر سلامت دهان و دندان می افزاید: هركدام از این موارد به نوبه خود می توانند سلامتی دندان را به خطر اندازند و بر پوسیدگی دندان تأثیر دارند.
كریمی همین طور درباره علل ابتلای زودهنگام كودكان به پوسیدگی های دندانی می گوید: این مورد از تنبلی كودكان در رعایت بهداشت و مسواك زدن نشأت می گیرد. اما بیشتر از تنبلی در رعایت بهداشت، ناشی از نوع رژیم غذایی كودكان است. در زمانی كه ما كودك بودیم بیشتر تنقلات میوه، آجیل و مواد سالم بودند، ولی امروز كودكان بیشتر به سمت شیرینی، شكلات و انواع چیپس رفته اند. نوشابه های گازدار بسیاری وجود دارد كه علاوه بر ضررهای دیگر همچون عدم جذب كلسیم در كودكان، به خاطر حالت اسیدی بودن بسیار برای دندان ها لطمه زاست و متأسفانه كودكان امروز به سمت استفاده از این نوع مواد سوق پیدا كردند؛ این دو مساله بر پوسیدگی سریع تر دندان ها بسیار تأثیرگذارند.
وی درباره آموزش های ارائه شده در كلینیك دندانپزشكی جهاد دانشگاهی در زمینه رعایت بهداشت دهان و دندان و چگونگی مراقبت از دندان ترمیم شده، می گوید: اگر بیمار كودك باشد به والدین توضیحات و آموزش هایی داده می شود. بیمارانی هم كه برای نخستین بار به كلینیك بازگشت می كنند، بررسی می شوند و اگر نیاز به جرم گیری دندان ها بود، حتما همزمان با خدمات درمانی، جرم گیری نیز انجام می شود. خیلی از مردم مسواك می زنند، ولی چون اصول درست مسواك زدن را نمی دانند یا از نخ دندان استفاده نمی كنند، خیلی از دندان های آنان گرفتار پوسیدگی می شود. به همه این دلیلهای اهتمام می نماییم كه در جلسات ابتدایی به آنها سفارش های بهداشتی داشته باشیم و روش درست مسواك زدن را آموزش دهیم و حتی اگر دهان شویه نیاز داشته باشند، تجویز كنیم؛ چون همواره معتقدیم پیشگیری بهتر از درمان است و باید اهتمام نماییم از دندان های سالم نگهداری نماییم و از دندان هایی كه درمان شدند به خوبی مراقبت نماییم.
رئیس كلینیك دندانپزشكی جهاددانشگاهی درباره بیشترین بیماری های دهان و دندان می گوید: بیشترین ابتلا، پوسیدگی دندان هاست. برخی هم گرفتار بیماری های لثه هستند كه آنها هم باید حتما در بازگشت های اولیه به پزشك تشخیص داده شوند تا با جرم گیری، دهان شویه و مراقبت های بعدی درمان شوند. به بعضی از پوسیدگی های دندان اگر رسیدگی نشود، ترمیم، عصب كشی و روكش لزوم می یابد. از طرف دیگر بیماری لثه اگر كنترل نشود می تواند پیشرفت كند و موجب بیماری های پیشرفته لثه شود و روی سلامت دهان و دندان تأثیر می گذارد.

دندانپزشكی تركیبی از علم و هنر
او همینطور می افزاید: معتقدم كه دندانپزشكی تركیبی از علم و هنر است؛ فرد از یك سو علم دندانپزشكی را یاد می گیرد و از طرف دیگر در هنگام ارائه خدمت، با دستان خود هنر می آفریند؛ مطمئناً این دو در كنار هم می توانند دندانپزشكی را تكمیل كنند.
وی درباره اخلاق پزشكی در دندانپزشكی نیز می گوید: به هر حال دندانپزشك پزشكی است كه با سلامت بیمار در ارتباط است؛ سفارش های بهداشتی و پیشگیرانه كه به بیمار ارائه می دهد و همین طور راهنمایی و برخورد خوب با بیماران، بسیار مهم و تأثیرگذار است و موجب جذب افراد می شود. برخورد مناسب پزشك با بیمار سبب می شود كه بیمار به سفارش های پزشك عمل كند و این امر در درمان های بعدی راهگشا و موثر خواهد بود.

توصیه ای به دندانپزشكان جوان
كریمی همین طور در سفارش به علاقه مندان و دانشجویان دندانپزشكی می گوید: سفارش ام به فارغ التحصیلان و دندانپزشكان جوان این است كه در وهله اول سلامتی بیمار را مهم بدانند. بیشتر اهتمام كنند به درمان های پیشگیرانه اهمیت دهند؛ چونكه خیلی از مردم ما متأسفانه اطلاعات كمی دارند و اگر در ارتباط با خدمات دندانپزشكی سوالی دارند اهتمام كنند تا جایی كه می توانند راهنمایی كنند و به درمان ها و سفارش های پیشگیرانه اهمیت ویژه دهند.




منبع:

1398/08/03
14:27:52
5.0 / 5
4197
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان