بیماری لایم و رژیم غذایی برای بهبود آن

بیماری لایم و رژیم غذایی برای بهبود آن

خاتون یار: رژیم غذایی كتوژنیك (Ketogenic diet) روند بهبودی بیماری لایم را تسریع می كند.


به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، بیماری لایم (Lyme Disease) از عفونت باكتری "بورلیا بورگدورفری" (Borrelia burgdorferi) ناشی می شود. این عفونت بوسیله كنه پاسیاه كه بسیار ریز است به انسان منتقل می شود.
در بعضی موارد این عفونت برای سال ها تشخیص داده نمی گردد برای اینكه با علائمی مشابه با بیماری های دیگر از قبیل سندرم خستگی مزمن، ام اس، زوال عقل و فیبرومیالژیا (Fibromyalgia) همراه می باشد. درصورتیكه این بیماری تشخیص داده نشود، بیمار گرفتار احساس خستگی، بیماری های خودایمنی و دیگر عوارضی می شود كه سیستم عصبی، ایمنی و گوارش را تحت تاثیر قرار می دهد.
محققان آمریكایی در بررسی های خود به روشی آسان برای تسریع روند بهبود بیماری لایم دست پیدا كردند و آن رژیم غذایی كتوژنیك است. بگفته محققان این نوع رژیم غذایی توانایی بدن را برای مقابله با بیماری لایم تقویت می كند.
محققان آمریكایی اظهار داشتند: در بررسی های انجام شده روی بیماران سراسر جهان مشخص شد این نوع رژیم غذایی موثرترین روش برای مقابله با این بیماری است.
محققان با اشاره به اینكه رژیم غذایی كتوژنیك به اختلال عملكرد میتوكندری كمك می نماید، اظهار داشتند: این رژیم غذایی به تولید میتوكندری های جدید كمك می نماید كه بهبود توانایی بدن در پاكسازی طبیعی و دفع میتوكندری های لطمه دیده را به همراه دارد. اختلال عملكرد میتوكندری در مبتلایان به لایم سبب احساس خستگی مفرط شده و بر دیگر علایم این بیماری اثر می گذارد.
بررسی ها نشان داده است از دیگر فوائد این رژیم غذایی تاثیر آن در مقابله با التهاب است. بیماری لایم با بیماری های خود ایمنی از قبیل آرتریت روماتوئید به سبب التهاب بالا مرتبط می باشد. رژیم غذایی كتوژنیك بوسیله وادار ساختن مولكول ها به فعال ساختن مجراهای ضد التهابی به كاهش التهاب در بدن كمك می نماید.
تقویت متیلاسیون یا متیل دار كردن (فرآیند زیست شیمیایی كه مجراهای هورمونی، التهابی و سم زدایی را كنترل می كند) از دیگر خواص این نوع رژیم غذایی است. مصرف سبزیجات با برگ های تیره و خانواده كلم ها تركیب های گوگرد و اسید فولیك مورد نیاز بدن را تامین و متیلاسیون را تقویت می كند.
بگفته محققان سبزیجات موجود در این رژیم غذایی كه حاوی كربوهیدرات و كالری پایین است از فیبر كافی برخوردار می باشند كه از باكتری های خوب روده و میكروبیوم هایی كه از نقش كلیدی در تقویت سیستم ایمنی جهت مقابله با عفونت لایم برخوردار می باشند، حمایت می كند.
به گزارش نشریه تخصصی مدیكال دیلی، محققان آمریكایی اظهار داشتند: لازم است تحقیقات بیشتری در مورد چگونگی تاثیر رژیم غذایی كتوژنیك در كنترل بیماری لایم و دیگر بیماری های عفونی صورت گیرد.



1398/03/07
15:33:11
5.0 / 5
4238
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تحقیقات , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان