چطور از سرطان پیشگیری كنیم؟

چطور از سرطان پیشگیری كنیم؟

خاتون یار: یك دكترای تخصصی بیوتكنولوژی و ژنتیك مولكولی اظهار داشت: با انتخاب هوشمندانه مواد غذایی مناسب و سالم می توان سیستم ایمنی بدن را تقویت و در نتیجه از بروز بیماری های سرطانی پیشگیری كرد.


كیوان بهرامی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینكه بیماری های سرطانی اغلب بر اثر سبك زندگی نادرست بروز می كنند، اظهار نمود: با رعایت یك سری موارد بهداشتی و حركت به سمت زندگی سالم از قبیل نكشیدن سیگار، نخوردن مشروبات الكلی، انجام تمرینات ورزشی و داشتن رژیم غذایی سالم و مناسب می توان خطر بروز سلول های سرطانی و پیشرفت آنها را كم كرد.
وی اشاره كرد: یكی از بهترین راهكارها برای كاهش ابتلاء به سرطان، استفاده از مواد غذایی ضد سرطان در رژیم غذایی روزانه افراد است، بعضی از مواد غذایی كه سبب احداث سلول های سرطانی می شوند را باید از عادات غذایی روزانه خود حذف نماییم.
این مدرس دانشگاه، بیان كرد: با انتخاب هوشمندانه مواد غذایی مناسب و سالم می توان سیستم ایمنی بدن را تقویت نماییم و در نتیجه از بروز بیماری های سرطانی پیشگیری كرد.
بهرامی عنوان كرد: مواد غذایی گیاهی شامل سبزیجات و میوه جات، غلات كامل سبوس دار و انواع مغزها هستند، این مواد غذایی سرشار از فیبر و آنتی اكسیدان بوده و می توانند اثرات منفی رادیكال های آزاد را در بدن خنثی كنند.
وی ذكر كرد: به هنگام صرف صبحانه از میوه جات، انواع مغزها و جو پرك شده استفاده كنید و همین طور برای ناهار اگر از ساندویچ استفاده می كنید آنرا پر از كاهو و گوجه فرنگی كرده، در سالاد خود از انواع لوبیا، نخود و سایر سبزیجات استفاده و از نان های قهوه ای برای درست كردن ساندویچ استفاده كنید.

مصرف گوشت را كاهش دهید
دكترای تخصصی بیوتكنولوژی و ژنتیك مولكولی، در كردستان، اضافه كرد: مطالعات نشان می دهد خطر ابتلاء به سرطان در افراد گیاه خوار، نسبت به افرادی كه گوشت خوار هستند ۵۰ درصد كمتر است، چونكه گوشت فاقد فیبر و یا تركیبات مفید ضد سرطان است، از طرفی گوشت حاوی چربی های اشباع است كه برای سلامتی مضر می باشد، در واقع استفاده از مواد غذایی حاوی چربی می تواند سبب تشكیل مواد سرطان زا در بدن شود.
بهرامی اشاره كرد: بهتر است مصرف گوشت قرمز را كمتر و در عوض سایر مواد غذایی حاوی پروتئین را بیشتر مصرف كنید.
او در آخر تصریح كرد: مصرف مواد غذایی گیاهی و سبزیجاتی كه حاوی پروتئین است را افزایش دهید، تا پروتئین كافی را به بدن خود برسانید، حبوبات حاوی پروتئین و جایگزین مناسبی برای گوشت هستند همچون انواع ماهی، بوقلمون و مرغ از گوشت های كم چربی بوده و می توان از آنها بیشتر بهره برد.




1397/11/10
23:54:36
5.0 / 5
4356
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تكنولوژی , زندگی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان